How to Disable AVG Antivirus

How to Disable AVG Antivirus


AVG AntiVirus biedt gratis of betaald bescherming tegen virussen en andere beveiligingsrisico's, afhankelijk van uw versie. Als uw anti-virus programma te voorkomen u dat is van het installeren van een legitiem programma, zal het probleem verhelpen door het uit te schakelen tijdens de installatie. In plaats van het hele programma uit te schakelen, kunt u ook individuele bescherming opties uitschakelen. Dit is handig als u wilt uw anti-virus vrijwaring houden maar wilt uitschakelen bescherming, bijvoorbeeld surfen op het Web.

Instructies

Individuele bescherming uitschakelen

1

Open AVG AntiVirus. Klik op de beveiliging die u wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld, klik op "Identiteit" wanneer u zin voor Ontredderen AVG van identiteitsbescherming.

2

Klik op "Ingeschakeld" om te schakelen van de bescherming die het gewijzigd in "Uitgeschakeld." Klik op "Disabled" om de service opnieuw in te schakelen.

3

Klik op de pijl terug aan om terug te keren naar de hoofdpagina AVG AntiVirus', of klik op de "X" in de hoek om te verbergen van het programma.

Alle beveiligingen uitschakelen

4

Open AVG AntiVirus en klik het "Opties" drop-down menu. Klik op de "Geavanceerde opties" item.

5

"Tijdelijk uitschakelen AVG Protection" selecteren in het navigatiepaneel. Klik op de knop "Tijdelijk uitschakelen AVG Protection".

6

Lees de waarschuwing weergegeven, dan gebruik de "Disable AVG voor" drop-down box en selecteer de hoeveelheid tijd voor ontredderen vrijwaring. Kies 'Totdat opnieuw opstarten' om te schakelen bescherming totdat u de computer opnieuw opstarten. Klik op "OK" wanneer u klaar bent. Klik op "Inschakelen AVG beveiliging" zodat bescherming voordat uw ingestelde tijd opraakt.

Tips & waarschuwingen

  • Als u wilt verwijderen AVG AntiVirus in plaats daarvan, dit doen via het Configuratiescherm Windows "Een programma verwijderen" functie, zoals u zou Verwijder alle andere software.
  • Uitschakelen van AVG bescherming zet u op veel groter risico voor het krijgen van een computervirus. AVG suggereert uit te schakelen alleen wanneer dat absoluut noodzakelijk.