How to Disable andere knoppen op een Rollover-gebeurtenisRollover gebeurtenissen zijn geactiveerd op webpagina's wanneer de gebruiker de muis over een HTML-element beweegt. De rollover-gebeurtenis wordt geactiveerd, en u kunt het instellen van acties telkens wanneer die de gebruiker de muis boven het evenement verplaatst. Deze gebeurtenissen worden bijgehouden met behulp van de Javascript codering taal. De gebeurtenis instellen in elk HTML-element wordt de gebeurtenis "onMouseOver" genoemd. Het kan worden toegepast op tabellen, koppelingen, DIV-secties, alinea's en afbeeldingen. Wanneer de muis over het element beweegt, kan de programmeur knoppen op de pagina uit te schakelen.

Instructies

1

Open uw HTML-bestand in een eenvoudige tekst-editor. U kunt een editor zo eenvoudig als Kladblok gebruiken, of meer geavanceerde editors zoals Visual Studio of Notepad ++ gebruiken.

2

Scroll naar beneden naar de locatie van het HTML-element dat u wilt bewerken en voeg de "onMouseOver" evenement aan het element. In dit voorbeeld, wordt een afbeelding gebruikt. De volgende code ziet u hoe de gebeurtenis toevoegt aan een afbeeldingscode:
< img onMouseOver = "" >

3

Maak de Javascript-code die in worden de knoppen uitgeschakeld. De volgende code wordt een knop met de naam "myButton" op de webpagina uitgeschakeld:
< img onMouseOver="frm.myButton.disabled=true" >

4

Sla de wijzigingen op en opent u het HTML-bestand in uw webbrowser. Beweeg over de afbeelding. Zodra de muis over de afbeelding beweegt, wordt de knop is uitgeschakeld.