How to Delete adresbalk geschiedenis in Firefox 1

Een adresbalk dat opduikt en rapporteert een lijst van uw eerder bezochte websites kunt rommel van uw browser en laat anderen uw privacy te schenden. Volg deze tips om uw geschiedenis van de adresstaaf opruimen en houden van de inhoud ervan tegen nieuwsgierige ogen.

Instructies

1

Interne URL-adres verwijdert uit de Auto volledige functie door het begin van de domeinnaam in de adresbalk te typen. Selecteer het adres met ofwel een pijltoets te drukken of uw muis en te klikken op de "Shift" en "Delete" op uw toetsenbord. Het adres moet dan verdwijnen uit de Auto volledige functie van Firefox.

2

Drop-down lijsten van de geschiedenis van de adresstaaf verwijderen door "Tools" menu van de browser selecteren en kiezen "Clear Private Data." Zorg ervoor dat "Browsing History" wordt gecontroleerd voordat u op "Duidelijke privé gegevens nu."

3

Uitschakelen van geschiedenis om ervoor te zorgen dat geschiedenis van de adresstaaf opnieuw niet opdagen. Ga naar "Tools" en "Opties" in menu van uw browser. Zoek de "Remember bezochte pagina's voor de laatste... dagen" veld en wijzig het nummer "0" voordat u klikt op 'OK' om uw wijzigingen op te slaan. Deze configuratie zorgt ervoor dat uw browser niet zal niet vergeten wat de websites die u bezoekt en de adressen niet op uw adresbalk geschiedenis op het drop-down menu weergegeven.

Tips & waarschuwingen

  • Wanneer u probeert een adres verwijderen uit Firefox Auto volledige functie, probeer niet te klikken op het adres wanneer markeren. Op het adres te klikken brengt u naar de URL--zelfs als u met de rechtermuisknop.
  • Alle geschiedenis van de adresstaaf verwijderen kan resulteren in de verwijdering van alle uw browsegeschiedenis.