How to Customize Signup vak tekst titels in voortdurend Contact

How to Customize Signup vak tekst titels in voortdurend Contact


Een professionele e-mailbulletin kan helpen uw online bedrijf groeien zowel in verkoop- en teruggaande bezoeken van uw lezers. Voortdurend Contact is een betaalbare e-mail nieuwsbrief service die u toelaat om aantrekkelijke professionele e-mailbulletins via lay-out aanpassingen maken. Voltooi de aangepaste look, vervoert een aangepaste e-mail nieuwsbrief aanmelding vak geplaatst op uw website een professioneel imago voor uw lezers. Een aangepaste e-mail nieuwsbrief aanmelding vak kan een positief effect hebben op de groei van uw e-mail lijsten, die kunnen verhogen van uw lezerspubliek website en eventueel kunnen leiden tot verhoogde verkoop.

Instructies

Aanpassen van de titel-Tags in de Wizard Setup

1

Aanmelden bij de account van Constant Contact en zoek de contacten tab in het navigatiemenu. Klik hierop om het menu Contact.

2

Beweeg de cursor over de "Join My Mailing List". Klik om te openen.

3

Kies de "Het toevoegen van een Join Mijn Mailing List Box aan de Website". Selecteer een van de stijlen van de vorm. Er zijn drie stijlen waaruit u kunt kiezen. Klik op de oranje knop "Volgende" op de bovenste rechterkant van het scherm gelegen. Voor dit artikel, zal de fundamentele vak worden gebruikt.

4

Kies het lettertype, de tekengrootte en de tekstkleur in de drop down menu's. Er zijn verschillende keuzes waaruit u kunt kiezen. Klik op de oranje knop "Volgende".

5

Een voorbeeld van het vak Nieuwsbrief aanmelden. Als het vak zoals die u wenst eruitziet, kopieer en plak de HTML-code in de plaats op uw website op de gewenste plaats waar u wilt dat het wordt weergegeven.

Het vak titel door de HTML-Code wijzigen

6

Volg dezelfde stappen zoals in de eerste sectie. De HTML-code van de Setup-Wizard is nodig om wijzigingen met behulp van de HTML-methode.

7

Kopiƫren en verleden HTML code in Kladblok, Wordpad, of HTML-Editor. De constante Code HTML code vak dat wordt geproduceerd in de eerste sectie kan niet worden bewerkt in voortdurend Contact programma. Het moet worden gekopieerd naar Kladblok, Wordpad of een HTML-editor.

8

Zoek de regel in de code begint met de woorden < td align = "center" >. De woorden "Join Our Mailing List" zullen aan het einde van de lijn. Deze regel is ongeveer vijf lijnen neer vanaf de bovenkant van de code.

9

Wijzig de woorden na de "td uitlijnen," "font-weight," "font-family", of "font-size" om de titel te wijzigen. De "td uitlijnen" kunnen worden gewijzigd in "linker"- of "." De "font-family" is het lettertype van de tekst en kan worden vervangen door de naam van een ander lettertype. "Font-size" kan bepaalt u de grootte van het lettertype en worden verhoogd of verlaagd.

10

De nieuwe HTML-code kopiƫren en plakken op de gewenste plaats in de website. Zorg ervoor om te werken of sla de wijzigingen in de website.

Tips & waarschuwingen

  • Voortdurend Contact slaat niet de HTML-code, zodra de installatiewizard wordt verlaten. Zorg ervoor dat de code op uw computer opslaan als u van plan bent om deze te bewerken in de toekomst. Anders zal een nieuwe code moet worden ingesteld met behulp van de Wizard Setup.
  • Wijzigingen aanbrengen in de titel-code vereist een kennis van HTML-code en niet moet worden geprobeerd als u niet vertrouwd bent met het coderen van een website.