How to Create Notitiekaarten in Photoshop

How to Create Notitiekaarten in Photoshop


Met algemeen beschikbare software en een printer is het mogelijk te maken van unieke en Gepersonaliseerde Notitiekaarten in uw eigen huis. Veel kunstenaars gebruiken Notitiekaarten om weer te geven van hun eigen werk; anderen persoonlijke foto's gebruiken als illustraties. Er zijn ook vele bronnen van publiek domein en copyright-vrije illustraties die vrij door iedereen gebruikt kan worden. U project altijd een beetje van je persoonlijkheid wanneer u een brief op een kaart van opmerking schrijven; pronken uw individualiteit door het creƫren van uw eigen Notitiekaarten van kras.

Instructies

1

Meet uw lege prescored wenskaart. Een nieuw bestand maken in Adobe Photoshop worden gekoppeld aan de dimensies van uw wenskaart en stelt u de resolutie tot een minimum van 300 pixels per inch (ppi). Dit zal uw kaart Notitiesjabloon.

2

De grootte van wat van de kaart van uw opmerking gezicht zijn zal meten. Een tweede nieuw bestand maken in Adobe Photoshop worden gekoppeld aan deze dimensies, maar een duim van de hoogte en breedte aftrekken. Gebruik uw gereedschap vullen volledig in te vullen de rechthoek.

3

Kopieer en plak je gekleurde rechthoek uit het tweede bestand in het eerste bestand. Onder lagen, de dekking tot 50% wijzigen en sleep de rechthoek naar de rechterkant van uw lege sjabloon. Laat een gelijke hoeveelheid ruimte boven, onder en rechts van deze rechthoek. Die zullen uw marges.

4

Sla het bestand op als notecard_template.psd. U kunt dezelfde sjabloon voor meerdere bijpassende kaarten in een reeks.

5

Kopieer en plak van uw illustraties in uw sjabloon. Zorg ervoor dat uw marges behouden en dat de illustratie alles binnen die grijze rechthoek. Wijzig de naam van uw bestand nadat u uw opmerking kaart hebt aangepast.

6

Verwijderen of verbergen van de grijze rechthoek voorafgaand aan druk. Uw opmerking-kaart op uw lege, prescored cardstock op de hoogst mogelijke print kwaliteit afdrukken. Vouw van uw kaart langs de score en matchen met een envelop.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt afdrukken op gewone cardstock, maar afdrukken op lege wenskaarten geeft een meer afgewerkte look, zoals de vellen papier zijn al verlaagd naar standaard maten.
  • Overwegen mengen en bijpassende envelop en notitie kaart kleuren.
  • Maak niet alleen Notitiekaarten met een enkel patroon; overwegen thema sets.
  • Experimenteren met lagen, verzadiging, dekking en meer om de gewenste effecten.
  • Als je wilt om een notitie kaart met een volledige afloop, waar het beeld gaat helemaal naar de rand van het papier, moet u eerst de afbeelding afdrukken op papier dat groter is dan u nodig hebt, dan snijd het neer aan de voltooide grootte met een papiersnijder.
  • Het voorkomen van inbreuk op het auteursrecht. Zorg ervoor dat de beelden die u aan u toebehoren, of worden beschouwd als openbaar of royalty vrij, vooral als u van plan bent om ze te gebruiken voor commercieel gebruik.