How to Create menusjablonen voor een macht producent

Als u een heleboel soortgelijke DVD's met behulp van CyberLink PowerProducer maakt, kan u vinden dat u wilt maken van een set sjabloon menu voor uw projecten. CyberLink PowerProducer is een DVD-authoring instrument dat wordt gebruikt bij het creëren van DVD-videodisks. De menu creatie tool kunt u uw eigen afbeeldingen, geluidseffecten en tekst op de DVD menuscherm gebruiken. Bij het maken van uw eigen schijven, als u een reeks produceren is het nuttig dat type menu als een sjabloon opslaan.

Instructies

1

Open een PowerProducer project en klik "Menu aanpassen" om de menu creatie scherm te openen.

2

Kies uit een bestaande sjabloon als u wilt uw ontwerp baseren op een sjabloon.

3

Klik op "+" om multimedia toevoegen aan uw ontwerp. Zoek een afbeelding of video van uw computer en dubbelklik erop om te importeren. Klik en sleep het naar de locatie die u wilt en de afbeelding-handlers gebruiken resize het beeld.

4

Klik op de "Miniaturen Per pagina" drop-down en selecteer een aantal miniaturen op elke pagina wilt weergeven. Klik op het tekstpictogram "T" als u wilt uw eigen tekst aan de pagina toevoegen. Klik op de "+ muziek" knop om toe te voegen achtergrondmuziek. Zoek en dubbelklik op een audio-track toe te voegen. Klik op de fade in/out schuifregelaar om te wijzigen de fade times.

5

Klik op de knop 'Opslaan', kies een naam voor de sjabloon en klik op "Opslaan" om op te slaan van de sjabloon.