How to Create Flash-films in Dreamweaver

How to Create Flash-films in Dreamweaver


Adobe Dreamweaver de software is een platform voor het maken van websites. Naast het laten ontwerpen en integreren van tekst, afbeeldingen en widgets in een website, kunt u ook gemakkelijk integreren Flash-films.

Proces van de integratie van Dreamweaver de flitsfilm is veel sneller dan de HTML-gebaseerde technieken en vereist geen kennis van HTML-markup code. Alles wat u hoeft te doen is de film met Dreamweaver de invoegen de opdracht invoegen en u bent klaar voor tijd weergeven. Voor extra effect en flexibiliteit van de lay-out kunt u de eigenschappencontrole van Dreamweaver aanpassen lay-out van uw film.

Instructies

1How to Create Flash-films in Dreamweaver


De Flash-film invoegen


Dreamweaver starten Selecteer "HTML" in het "Nieuw" kolom-menuoptie. Nu, sla het bestand. Gebruik het bestand naam "firstMovie." Selecteer 'Bestand' en 'Opslaan'. Druk op 'OK'.

2How to Create Flash-films in Dreamweaver


De fase-achtergrondkleur instellen


Selecteer 'Insert' op de hoofdmenubalk. Selecteer "Media > SWF" en blader vervolgens uw bestand directory voor de film van de Flits SWF-bestand dat u wilt plaatsen op uw pagina. Selecteer het bestand en druk op 'OK'. Voer een titel in het tekstvak "Kenmerk van de toegankelijkheid van het Object". Titel van de tag met een toepasselijke naam.

Ervoor zorgen dat de selectievakjes "Loop" en "AutoPlay" gelegen aan de linkerkant van Eigenschapcontrole zijn geselecteerd.

Klik op de "Play" knop in de eigenschappencontrole, en de film te bekijken.

Druk op de toets "Stop", gelegen aan de rechterkant van de eigenschappencontrole.

3How to Create Flash-films in Dreamweaver


De Dreamweaver-pagina testen


Selecteer de achtergrond kleur pictogram met het label bg, gelegen aan de rechterkant van de eigenschappencontrole. Selecteer een achtergrondkleur voor de film. De "Wmode" keuzelijst ingesteld op transparant. De film opnieuw afspelen. Selecteer de "Play" knop. Let op dat de achtergrondkleur van uw film is veranderd aan de achtergrondkleur die u hebt geselecteerd.

4

Selecteer "File" in het hoofdmenu en selecteer "Preview" in de Browser. Selecteer vervolgens de browser in die u wilt bekijken van uw Dreamweaver-pagina. Selecteer "IExplore" voor de voorvertoning van de pagina in Internet Explorer. Selecteer "OK" wanneer Dreamweaver vraagt u het bestand wilt opslaan.

Bekijk de pagina zoals het voorproeven op het scherm. Controleer om te zien dat uw flash movie interactieve knoppen, indien van toepassing, wanneer in de schermafdrukmodus.

Sluit de film preview en sla uw Dreamweaver-bestand.

Tips & waarschuwingen

  • Als u niet het Dreamweaver-bestand opslaat voordat u de film invoegt, wordt u eerst op te slaan het bestand van Dreamweaver gevraagd.
  • Een veelgemaakte fout is de Flash FLA-bestand in plaats van de Flash SWF-bestand in te voegen. Als u het FLA-bestand per ongeluk invoegt, krijgt Dreamweaver u een foutmelding "kan niet vinden plug-in".
  • Bij het uploaden van het bestand naar uw website of Dreamweaver opslaan op externe Server functie gebruiken of direct uploaden met uw FTP-programma. Zorg ervoor dat u de Dreamweaver HTML-bestand en de Flash SWF-bestand naar de server worden geladen. Ervoor zorgen dat zowel de Dreamweaver en Flash SWF-bestand in dezelfde map op uw webserver zijn geplaatst.
  • Verschillende versies van Dreamweaver, zoals CS3, CS4 en CS5, hebben iets andere instructies. Sortie naar de manueel, indien nodig, voor details en uitleg over terminologie en functies specifiek voor uw versie.