How to Create afbeeldingsobjecten in Web Easy Professional

Web Easy Professional is een editor (WYSIWYG) web "what you see is what you get". Het omvat sjablonen, clipart, dynamische koppelingen en drag-and-drop-tools, zodat u een website zonder technische vaardigheden te bouwen. U kunt het Web gemakkelijk bestandsbrowser maken afbeeldingen, frames, texturen en objecten voor uw web-pagina. Wanneer u eenvoudig Web installeert, hebt u de mogelijkheid installatiekopie├źn van de CD naar uw computer te halen hen vanaf de CD wanneer u ze nodig hebt, of gebruik uw eigen afbeeldingen

Instructies

1

Open Web Easy Professional en klik op "Lege Site" om te beginnen.

2

Kies het tabblad van de 'Lege waarden' en blader door de lijst te vinden van het type website dat u nodig hebt, klik dan op 'OK'. Een browser van het dossier zal worden geplaatst in het onderste deelvenster.

3

Dubbelklik op "Objecten" in de file browser en klik op het type object dat u wilt maken---animaties, auto links, verdelers, eShop, formulieren, gadgets, navigatie, objecten-geavanceerde of bezoek ons.

4

Dubbelklik op "Animaties" om de objecten binnen het weer te geven. Een afbeelding van uw animaties zal zichtbaar zijn. Sleep een animatie van uw keuze van de bestandsbrowser naar uw pagina en druk op "Klik om te blijven" voor de tip op met behulp van dynamische functies.

5

Dubbelklik op 'Gadgets' in de file browser. De afbeelding van de gadget die u wilt gebruiken en sleep het naar uw pagina vinden. Druk op "Klik om te blijven" voor scripts. De afbeelding van uw gadget verplaatsen naar waar u houden zou te verschijnen.

6

Invoegen en bewerken van uw afbeelding in Web gemakkelijk door te klikken op 'Insert' en 'Afbeelding'. Klik op "Ik wil het selecteren bestandsdialoogvenster gebruiken." Bladeren om te zoeken een afbeelding vanaf uw computer, of gebruikt u een van de CD en dubbelklik erop.

7

Kies "Klik om te blijven" en plaats van de afbeelding op uw pagina door te klikken op de muis in het gebied dat u wilt weergeven.

8

Effecten toevoegen aan uw afbeelding door te selecteren en kiezen "Effecten" in de werkbalk. Om aan te passen uw kleuren, kies "Helderheid," "Contrast," "Grijswaarden" of "Auto Contrast." Een voorbeeld van uw wijzigingen zal verschijnen aan de rechterkant. Kies de "On" preview en klik op 'OK'.

9

Klik op "Draaien" toe te voegen afbeelding rotaties. Kies hoe u zou willen draaien uw afbeelding in de "Cue kaart." U kunt een dialoogvenster of uw muis gebruiken.

10

Kies "Shadow" uit de werkbalk schaduwen aan uw afbeelding toevoegen. Om te zien een voorbeeld van de schaduw, toevoegen een vinkje voor "Display shadow." Gebruik de schuifregelaars om te wijzigen van de dekking, vervagen, of X- en Y offset. Selecteer een schaduwkleur in het dialoogvenster "Shadow" en klik op 'OK'.

11

Voeg een link naar uw afbeelding door te klikken op "Link." Kiezen om toe te voegen een "Document navigatie," "Internet" of "Audio" link op het object en klik op 'OK'.