How to Copy & plakken in een Online Dating Profiel

Online dating is een geweldige manier om iemand te ontmoeten nieuwe zonder zelfs het verlaten van uw eigen woning. U kunt doen het elk moment van de dag, en alles wat je nodig hebt is een computer en internetverbinding om deel te nemen. In dit digitale tijdperk beginnen vele relaties online. De eerste stap is het maken van een online dating profiel met de dating website van uw keuze.

Instructies

1

Open een nieuw document in een word verwerking toepassing zoals Word, werken, Wordpad of Kladblok. Begin schrijven informatie over uzelf op de nieuwe pagina van het document, met inbegrip van dingen die je graag doet, wat je doet voor een woon- en iets anders die u denken dat een potentiële dater moet weten over u.

2

Markeer de gegevens die u zojuist hebt geschreven door te klikken op de knop aan de linker kant van uw muis en uitvoeren van uw cursor over het materiaal. Hoewel deze informatie nog steeds wordt gemarkeerd, klikt u op de knop aan de rechterkant van uw muis en selecteer "Kopiëren" in het menu dat verschijnt. U kunt ook het toetsenbord aan uw gemarkeerde gegevens kopiëren door te drukken op de toetsen "Ctrl" en "C" op hetzelfde moment.

3

Open je online dating profiel en klik op uw cursor in het vak waar u de informatie naartoe wilt.

4

Klik op de knop aan de rechterkant van uw muis weer, "Plakken" ditmaal kiezen in het menu dat verschijnt. U kunt uw toetsenbord ook gebruiken voor het uitvoeren van deze stap door te drukken op de toetsen "Ctrl" en "V" op hetzelfde moment.

5

Herlezen uw gewenste informatie om ervoor te zorgen dat het wordt opgemaakt en de manier geformuleerd. Als het is, slaat u het in uw profiel door op de "Save" knop op de profielpagina.