How to Convert YouTube video's naar DVD

YouTube-video's converteren naar een DVD-indeling kan een eenvoudig proces, maar het hangt af van de methode, en de methode hangt af van de omzetten software die u kiest. Hebt u Internet Explorer of Firefox, alles wat u hoeft te doen is een software van de convertor downloaden en vervolgens Windows Movie Maker of een ander programma gebruiken om de YouTube-video naar een DVD branden.

Instructies

1

Open de YouTube video die u wilt converteren naar DVD.

2

Download software in een ander tabblad of venster. Gonna keepvid.com of mediaconverter.org zal u voorzien van een converter-indeling. Voor dit voorbeeld laten we gebruik mediaconverter.org (zie bronnen).

3

Kopieer de websitelink van de YouTube video in het tekstvak beschikbaar converter.

4

Klik op "download" en wacht. U kunt kiezen welk type bestand u zou willen de video wordt geconverteerd naar. Het is het beste om te kiezen van een bestand dat u normaal gebruiken zou voor het branden op een DVD die compatibel is met wat software die u gebruikt. Na het downloaden, door ervoor te zorgen dat het bestand is opgeslagen op uw computer.

5

Plaats een lege DVD in de DVD-brander. Bijvoorbeeld, kunt u Windows Movie Maker importeren van de video die u zojuist hebt gedownload en selecteer "Video vastleggen." Als u wilt direct op DVD branden, klik op "Opslaan naar DVD" op de optie Finish film. Uw video zal nu branden op de DVD die u hebt ingevoegd.

Tips & waarschuwingen

  • Een andere optie in plaats van met behulp van WIndows Movie Maker is het gebruik van ConvertXtoDVD of Super. Zorg ervoor dat u de beste optie voor de compatibiliteit van uw computer.
  • Bekijk het auteursrechtbeleid van YouTube om ervoor te zorgen dat u auteursrechtelijk beschermd materiaal niet stelen.