How to Convert WMA-bestanden naar AVI-bestanden

Hebt u WMA-audiobestanden die u wilt gebruiken in andere programma of apparaten als video bestanden kunt u WMA-bestanden kunt converteren naar AVI-bestanden. Om WMA-bestanden converteren naar AVI-bestanden die u wilt gebruiken een Converteer programma dat audio naar video bestandsconversie ondersteunt. Hoewel er niet een heleboel converter programma's die overweg met audio naar video-omzettingen, kunt de digitale Media Converter WMA-bestanden converteren naar AVI-bestanden.

Instructies

1

Digitale Media Converter downloaden vanaf de website DeskShare. De digitale Media Converter kan worden gedownload en gratis uitgeprobeerd. Te houden de digitale Media Converter die u zal moeten betalen.

2

De WMA-bestanden selecteren door te klikken op 'Voeg bestand toe'. Klik op de bestanden die u wilt toevoegen en klik vervolgens op "Open".

3

Stel de output als AVI door te klikken op de pijl-omlaag op de "Convert" knop. Een menu wordt weergegeven voor de bestandstypen die u kunt omzetten. Klik op AVI om uw output als AVI.

4

Klik op de knop "Instellingen" en een nieuw scherm zal pop-up. Klik op de knop "Browse" op het gebied van de "Doelmap" selecteert u de output-map voor de AVI-bestanden.

5

De bestanden converteren door te kiezen voor de "Convert" knop. Als de conversie voltooid is een 'Conversie Samenvatting'-scherm zal verschijnen en u kunt klikken "OK" om te beginnen de nieuwe AVI-bestanden gebruiken.