How to Convert VOB bestand naar MPEG

Een VOB, of video-object bestand is een bestand gebruikt met de DVD-video. VOB bestanden bevat video, audio en vaak ondertitels. Door een VOB-bestand te converteren naar een MPEG, kunt u een back-up van uw DVD video in een gecomprimeerde indeling. Converteren naar MPEG, met behulp van de juiste codec, kunt een heleboel ruimte op harde schijf opslaan terwijl het handhaven van de videokwaliteit. Terwijl de meeste operating systemen worden geleverd zonder de software om dit te bereiken, zijn er open source, merkgebonden en Web-based video conversie oplossingen.

Instructies

Met behulp van de handrem

1

Launce handrem van uw menu programma's (Zie 'Bronnen').

2

Klik op de "Source" knop en kies de "DVD / VIDEO_TS". Selecteer uw VOB-bestand als de bronvideo. Kies de Main-functie als de titel naar bron van de titel drop-down box.

3

Kies de bestemming en de naam van het output-bestand door te klikken op "Bladeren". Open de Container drop-down box onder instellingen en MPEG selecteren als het type van de video-uitgang. Klik op "Start" om te beginnen met het proces van transcoderen.

Met behulp van AVS Video Converter

4

AVS Video Converter van uw menu programma's starten (Zie 'Bronnen'). Klik op de knop "MPEG" Schakel MPEG als het uitvoertype.

5

Klik op de bovenste "Browse" knoop en navigeer aan uw VOB-dossier. Dubbelklik op uw VOB-bestand om het te selecteren als de videobron.

6

Klik op de onderste "Browser" knop en selecteer de bestemming en de naam van het uitvoerbestand. Selecteer het output formaat-Profiel van de drop-down box als u iets anders dan de standaard MPEG-bestand wilt.

7

Klik op "Convert nu!" om te beginnen de conversieproces.

Media converteren

8

Open uw webbrowser en ga naar Media converteren (Zie 'Bronnen').

9

Klik op "Kiezen..." en selecteer uw VOB-bestand. Selecteer "DVD Video Object" in de Input formaat drop-down box.

10

Kies "MPEG-2" in de outputformaat drop-down box. Klik op de knop "OK" om te beginnen de bestandsconversie.

11

Klik op de gegeven downloadlink het geconverteerde bestand opslaan op uw computer.