How to Convert van Oracle naar SQL ServerOracle (ook bekend als de Oracle-Database) is een relationeel databasebeheersysteem (RDBMS) geproduceerd door de Oracle Corporation. Het Oracle-systeem neemt een belangrijke plaats op het gebied van database computing.

SQL (Structured Query Language) is een database codering taal is ontworpen voor het beheren van gegevens in relationele databasesystemen zoals Oracle; SQL het toepassingsgebied omvat gegevensquery en update en algemene controle van toegang tot gegevens.

Om te converteren van Oracle naar SQL, moet een conversieprogramma worden gebruikt. Veel van deze programma's, inclusief degene die zijn gemaakt door Microsoft, zijn online beschikbaar als gratis downloads.

Instructies

Conversie met volledige converteren

1

Download en installeer "Volledige Convert" programma.

2

De conversie-programma op het bureaublad uitgevoerd. Klik op "Create nieuwe conversie" in het eerste venster dat omhoog komt.

3

Klik op "Oracle" in het menu "Beschikbaar Source Databases". Klik op "Next."

4

Selecteer "SQL Server" in het veld "beschikbaar doeldatabases". Klik op "Next."

5

Gebruik de linker en rechter pijlknoppen om de gewenste Oracle-bestanden toevoegen aan de lijst "Convert". Klik op "Next." Klik op de "Convert" knop. Wanneer u klaar bent, wordt een map met de pas geconverteerde SQL-bestanden op het bureaublad geopend.

Conversie met SQL Server Migration Assistant voor Oracle

6

Download en Installeer SQL Server Migratie-assistent voor Oracle.

7

De conversie-programma op het bureaublad uitgevoerd. Ga naar "File" in het bovenste menu, dan "Open." Selecteer een Oracle database-bestand converteren naar SQL. (U kunt meerdere bestanden selecteren.) Klik op 'Openen'.

8

Controleer of "Opslaan als" van het veld menu is ingesteld op 'SQL Server'. Klik op de "Browse" knop in het veld "Save As". Selecteer een bestemming voor het geconverteerde bestand. Klik op 'OK'.

9

Klik op de "Convert" knop om te beginnen met de conversieproces.