How to Convert van MP3 naar CD-DA

Hebt u sommige MP3-bestanden die u krijgen naar CD-DA-formaat, dat de indeling van de audiobestanden op een audio-CD wilt is, kunt u eigenlijk die MP3-bestanden converteren naar CD-DA-bestanden. Om te converteren van MP3 naar CD-DA, die ook CDA heet, moet je eigenlijk de MP3-bestanden naar een lege CD te branden. Met behulp van Burn4Free CD en DVD, dat een populair programma op CNET Downloadcentrum is, kunt u snel converteren uw MP3-bestanden naar CD-DA

Instructies

1

Download en installeer Burn4Free CD en DVD naar uw computer via CNET Downloadcentrum (zie bronnen). Dit is een freeware programma, zodat u niet hoeft te betalen om te downloaden of gebruiken.

2

Burn4Free CD en DVD op uw computer openen. Slepen en neerzetten van de MP3-bestanden die u wilt converteren naar het open witte gedeelte van het scherm Burn4Free CD en DVD.

3

Kijk voor de "Preferences"-knop op de werkbalk en klikt u erop. Selecteer "AUDIO--CD Writer Settings" configureren van uw project. Selecteer het cd-rom-station als het heeft niet al in gebreke bleef dat selectie. Selecteer of u wilt dat de CD uitwerpen wanneer het proces voltooid is. Klik op "Apply" Sla uw instellingen en klik vervolgens op 'OK'.

4

Plaats een lege CD in uw CD-beschrijfbare schijf. Dit moet het station dat u hebt geselecteerd in de instellingen van de schrijver CD in Burn4Free CD en DVD.

5

Kijk op de werkbalk voor de "Brandwond Audio"-knop en klikt u erop. Dit zal de MP3-bestanden naar CD, die ze naar de CD-DA-indeling converteert branden. Vervolgens ziet u een voortgangsbalk terwijl de bestanden op CD branden. Als u hebt geselecteerd om de CD te auto-eject, dan zal het dat doen wanneer het proces is voltooid. U kunt ook het verwijderen van de CD met behulp van de eject-knop op de werkbalk. De nieuwe CD-DA-bestanden zal op de CD die u zojuist hebt gemaakt worden.