How to Convert USB naar Parallel

How to Convert USB naar Parallel


Er zijn veel oudere (oudere) apparaten zoals printers en scanners, die nog in goede conditie zijn. Maar omdat de technologie zich heeft ontwikkeld, de parallelle aansluitingen op deze apparaten geen verbinding met nieuwere computers hebben alleen USB-poorten. Om de oudere apparaten om te werken met nieuwere computers, moet u het kopen van een kabel die verbinding met een parallelle poort aan de ene kant en een USB-poort aan de andere kant maken.

Instructies

1

Zwenking vandoor uw computer en het apparaat voordat u de kabel.

2How to Convert USB naar Parallel


USB-kabel


Sluit de parallelle kant van de kabel (de grootste van de twee connectoren op de kabel) aan op het apparaat. Sluit de USB-kant van de kabel aan op USB-poort van de computer.

3

Draai de schroeven op de de parallelle connector om ervoor te zorgen dat er een goede verbinding. Controleer op de computer, of dat de USB-stekker stevig is aangesloten.

4

Zet de computer en het apparaat. Zodra de computer gebruiksklaar is, moeten het besturingssysteem automatisch detecteren nieuw aangesloten apparaten. Als automatische detectie niet werkt, plaats de CD die bij het apparaat en installeer het softwarestuurprogramma.