How to Convert UIF bestanden naar MP3-formaatGebruikt op Mac, Windows en Linux systemen. UIF bestanden worden ondersteund door enkele zeldzame spelers en met nog minder programma's. Als een van de minst toegankelijke bestandstypen zal zij niet zo compatibel als de soortgelijke MP3-bestandsindeling. Terwijl zij sommige mogelijkheden na conversie verliezen kunnen, kunt u uw UIF bestanden converteren naar MP3-formaat met behulp van een van een aantal gratis bestand conversie websites die gevonden kunnen worden op elke internetbrowser, of gratis programma's gebruikt om bestanden te converteren.

Instructies

Zamzar

1

Zoek een gratis bestand conversie website op het Internet zoals Zamzar en klik op het tabblad 'Bladeren' op de homepage van de website.

2

Gebruik het pop-upmenu te vinden uw UIF bestand in de mappen van de computer en klik op het bestand en selecteer "Open."

3

Klik op "converteren naar:" en selecteer "MP3" en voer uw e-mailadres als de locatie voor het verzenden van het geconverteerde bestand.

4

Klik op "Convert" om de MP3 als bijlage naar uw e-mailadres te verzenden.

iTunes

5

Open je iTunes-speler op uw bureaublad en selecteer "Edit" & gt; "Preferences" & gt; "Importinstellingen" in het hoofdmenu.

6

Selecteer "Import gebruik: MP3-Encoder" en klik op 'OK'.

7

Klik met de rechtermuisknop op uw UIF in uw iTunes-bibliotheek en selecteer "MP3-versie maken" in het pop-upmenu om uw bestand te converteren.

MusicMatch Jukebox

8

MusicMatch Jukebox op uw computer openen en selecteer "Bestand" & gt; "Opties" & gt; "Convert".

9

Klik op uw UIF bestand in het linker venster en selecteer een map voor het verzenden van uw geconverteerde bestand in het venster rechtsboven.

10

Selecteer "MP3" in het "Type van de gegevens van de bestemming"-venster en klik op "Start" om uw bestand te converteren.