How to Convert SFX bestanden te zippen bestandenEen SFX-bestand is een gecomprimeerd bestand in een Zip-formaat. Er is wel een duidelijk verschil in dat u geen software nodig om uittreksel van de inhoud ervan, omdat het zelf-uitpakkende. Alles wat u hoeft te doen om alles uit het bestand is tweemaal klikken het en vertellen waar u wilt dat de inhoud die is opgeslagen. Een zelf-uitpakkend bestand converteren naar een regelmatige zipbestand snel kan worden bereikt, en de enige software die je nodig hebt is Windows zelf.

Instructies

Windows

1

Zoek uw SFX-bestand en dubbelklik erop. Dit zal gevraagd u waar u wilt dat de inhoud uitgepakt. Ergens dat voldoende ruimte en enkele pictogrammen heeft selecteren Uw bureaublad mogelijk een goede plaats, of misschien mijn documenten. Nadat u de bestemming hebt geselecteerd, laat u de bestanden unzip. Het duurt een beetje terwijl afhankelijk van hoe groot de bestanden zijn.

2

Wacht tot de bestanden allemaal worden gedecomprimeerd en dan gewoon opnieuw comprimeren. Markeer alles dat net uitgepakt met de rechter muisknop was en klik op "Verzenden naar".

3

Selecteer "Gecomprimeerde (ingepakte) map" uit dat menu en Windows zal automatisch alle bestanden uit de SFX-bestand comprimeren in een nieuw zipbestand. Het zal in de exacte dezelfde locatie waar de oorspronkelijke bestanden waren. Het kan een tijdje duren om comprimeren afhankelijk van hoe groot het bestand is. Zodra het heeft voltooid, zult u uw SFX-bestand hebt geconverteerd naar een nieuw zipbestand.

Macintosh

4

Volg stap 1 in de sectie Windows. Enkel tweemaal klikken het SFX-bestand en extract de inhoud naar een map van uw keuze.

5

De items die hebben is gedecomprimeerd ingedrukt "Control" en klik op Selecteer vervolgens markeren "Maak archief van items" waar vertegenwoordigt echter veel items die u hebt geselecteerd.

6

Wacht totdat de items te comprimeren in een Zip-bestand. Hoe lang het duurt is afhankelijk van hoeveel items zijn wordt gecomprimeerd en hoe groot ze zijn.