How to Convert SATA macht naar IDE

Uw oude IDE-schijven niet verlaten en randapparatuur alleen maar omdat van uw nieuwe computer voeding ondersteunt alleen SATA apparaten. Met een SATA-naar-IDE aansluiting kunt u uw IDE-apparaten in een SATA aangedreven systeem naadloos. En installatie is een fluitje van een cent. Hieronder leest u hoe u uw SATA voeding om te werken met IDE-apparaten kunt aanpassen.

Instructies

1

Uitgeschakeld op uw computer en neem de kabels los. De externe schakelaar op de voeding van de computer uitschakelen. Plaats de computer op de werkoppervlakte van een gewiste zoals een tafel of Bureau.

2

Verwijder de behuizing van de computer om haar interne onderdelen. Verwijder de schroeven voor de beveiliging van het geval aan van de computer frame---het geval schroeven bevinden zich aan de achterkant van de computer, langs de zijkanten. Zodra de zaak schroeven zijn allemaal verwijderd, de behuizing van de computer glijden.

3

Zoek een vrije SATA-kabel loopt van de stroomvoorziening van de computer. Schuif het einde van de SATA van uw SATA-naar-IDE aansluiting in het hoofd van de SATA-voeding.

4

Steek het uiteinde van de IDE van uw SATA-naar-IDE-stroomaansluiting in de 4-pin Molex power poort op de achterkant van uw IDE-apparaat (bijv. harde schijf, CD/DVD-ROM-station).

5

Een IDE datakabel verbinden met de achterkant van uw IDE-apparaat. Als uw moederbord als uw voeding is en een IDE-apparaat niet ondersteunt, een SATA-naar-IDE convertor verbinden met uw schijf (zie bronnen hieronder).