How to Convert Real Player RAM naar MP3 & MP4

RAM staat voor RealMedia Metafile en de bestandsextensie die is toegewezen aan een Real Player-bestand is. Omdat RAM bestanden niet compatibel met bepaalde audio/video apparaten of draagbare muziek/videospelers zijn, zul je de RAM om bestanden te converteren naar een compatibele bestandstype om ze te gebruiken. Met de juiste software kunnen uw RAM-bestanden converteren naar MP3- of MP4 bestanden een pijnloos proces.

Instructies

RAM converteren naar MP3

1

Downloaden van de RAM naar MP3 conversiesoftware (Zie 'Bronnen') en sla het op uw bureaublad. Dubbelklik op het bestand en volg de aanwijzingen om het te installeren op uw harde schijf. Tweemaal klikken het pictogram van de snelkoppeling om het programma te openen.

2

Klik op de "Add" knop op de bovenkant verlaten van de converter programma en blader naar de juiste RAM-bestand dat u wilt converteren. Selecteer het bestand en klik op 'OK'.

3

Klik op de "Output formaat" drop-down box en kies "MP3" als de outputformaat. Klik op "Bladeren" aan de rechterkant van de converter programma en geef aan waar u het programma de MP3-bestand op te slaan.

4

Klik op de knop 'Instellingen' boven aan het venster te wijzigen van de instellingen van de uitgang van de MP3-bestand. Klik op de "Start" knop wanneer u klaar bent om uw RAM-bestand converteren naar MP3 en controleer of alle instellingen correct zijn. Klik op "OK" om de conversie te starten.

RAM converteren naar MP4

5

Downloaden van de RAM naar MP4 conversiesoftware (Zie 'Bronnen') en sla het op uw bureaublad. Dubbelklik op het bestand en volg de aanwijzingen om het te installeren op uw harde schijf. Tweemaal klikken het pictogram van de snelkoppeling om het programma te openen.

6

Klik op de "Browse" knop in de buurt van de bovenkant rechts van de video-omzetter programma. Zoek het RAM bestand dat u wilt converteren naar MP3-formaat en klik op "Open". Wilt u meer dan één bestand tegelijk te converteren, klikt u op de "Plus" symbool onder de knop "Bladeren".

7

Klik op het pictogram van de roze iPod met het label "Naar MP4." Klik op de onderste "Browse" knop aan de rechterkant van de omzetter en geef aan waar u het programma wilt opslaan op uw MP4-video.

8

Klik op het pictogram "pijl" in het "MP4 profiel" om aan te geven van de vooraf ingestelde output-parameters voor uw MP4-bestand. Klik op de knop 'Bewerken' als u wilt veranderen de vooraf ingestelde output waarden.

9

Klik op de "Convert" knop in de linkerbenedenhoek van de video-omzetter. Wacht tot het programma wordt uw RAM bestand geconverteerd naar een MP4 bestand.