How to Convert PDF naar WordPerfect

Corel WordPerfect bevat een PDF converter die PDF-bestanden rechtstreeks in het programma geïmporteerd. U kunt het oorspronkelijke PDF-bestand met of zonder opmaak in WordPerfect kunt importeren. Alle pagina's in de PDF worden standaard geïmporteerd. U kunt echter het paginabereik dat u wilt importeren vooraf aanpassen. Tijdens de conversie, kunt u ook opdracht geven WordPerfect tekstherkenning wilt toepassen op gescande pagina's automatisch te herkennen en uitpakken tekst uit alle afbeeldingen of tekst in afbeeldingen niet worden herkend.

Instructies

1

Start van WordPerfect en selecteer "File" en "Open PDF" uit het menu.

2

Selecteer en dubbelklik op het PDF-document dat u wilt converteren in het dialoogvenster "Bestand openen". Het dialoogvenster "Open PDF-instellingen" wordt weergegeven.

3

Kies de instellingen voor importeren die u wilt toepassen. Als u wilt importeren het PDF-bestand zonder opmaak, controleren "Bring in de inhoud van het oorspronkelijke PDF-bestand zonder opmaak."

4

Ga naar de sectie "Tekst conversie-opties" en Selecteer hoe u wilt dat de tekst die is geïmporteerd.

5

Selecteer het paginabereik voor PDF, "Volledig document" en "Pagina's." Als u bepaalde pagina's, voer de paginanummers van de onder "Pagina's."

6

Klik op "Openen" om toe te voegen van het PDF-bestand naar WordPerfect.

7

Selecteer "File" en "Opslaan als" in het menu bestand op te slaan. De optie "als type" te wijzigen "WordPerfect (* .doc)." Geef het bestand een naam en klik op "Opslaan".