How to Convert PBP naar CSO

How to Convert PBP naar CSO


Bestanden met de extensie PBP, zoals een firmware-update of een op maat gemaakte bestand, worden gebruikt door de handheld gaming Sony PlayStation Portable (PSP)-systeem om software te starten. BBF is een extensie voor maximaal negen niveaus van gecomprimeerde schijf van ISO spiegelbeeld opmaak. CSO biedt bestanden worden gebruikt voor het archiveren van PSP-games. Ter PBP bestanden comprimeren in een CSO, moet u een programma zoals Microsoft Windows PSP ISO Compressor gebruiken.

Instructies

1

Download the PSP ISO Compressor v1.4 for Windows from PSP-Hacks.com. Het is beschikbaar als freeware en kan ook in JSO en DAX formaten comprimeren.

2

CiSo Plus produceert een gratis PSP ISO Compressor, waardoor het resulterende CSO-bestand met een speciale functie genaamd "Verloren gebieden." Het heeft ook de verhoging van de dual core en intelligente compressie modi om de snelheid in de gameplay.

3

Het programma van de QPSP Manager 2.0 door Softpedia werkt voor zowel Microsoft Windows als Macintosh van Linux en OS X-platforms. In toevoegingen aan een PSP ISO compressor beschikt het over een PSX ISO-converter, Toepassingsbeheer en een backup systeem opslaan-spel.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat het programma dat u selecteert voor download geen virussen heeft, is van een betrouwbare website en het is in de versie (Mac of Windows) die u nodig hebt.