How to Convert Matroska bestanden naar AVI

How to Convert Matroska bestanden naar AVI


Matroska (MKV) bestanden zijn multimediabestanden die meestal videobestanden zijn. Matroska bestanden kunnen eigenlijk bevatten verschillende video- en audiotracks, met inbegrip van ondertitels, evenals hebben bijlagen zoals JPEG-bestanden of songteksten. Hebt u sommige Matroska bestanden die u wilt kunnen bewerken en gebruiken met andere programma's en apparaten kunt u de bestanden naar AVI kostenloos, met de online bestand conversietool op Media converteren te converteren.

Instructies

1

Open een web browservenster op uw computer. Ga naar de website voor Media converteren (zie bronnen).

2

Uw Matroska bestand toevoegen in de sectie van het invoerbestand. Slechts één bestand kan worden geconverteerd op een moment. Het invoerformaat veld zal automatisch detecteren uw input bestandstype.

3

Selecteer AVI als uw output bestandstype met behulp van de tweede van de drop-down menu's in het gedeelte uitvoer. Laat de eerste drop-down menu zoals is.

4

Converteren naar AVI door te klikken op "OK" wanneer u klaar bent. De conversie begint onmiddellijk, en de pagina wordt vernieuwd als het bestand wordt geconverteerd. Als de conversie voltooid is zal een downloadlink worden op het scherm.

5

Klik op de downloadlink naar de nieuwe AVI-bestand downloaden naar uw computer.

Tips & waarschuwingen

  • Conversie meestal duurt slechts een paar minuten, maar kan afhankelijk van de plaatsverkeer langer duren.