How to Convert Mac naar PC-formaat

How to Convert Mac naar PC-formaat


Openen van een Macintosh-bestand op een PC kan een probleem zijn als u geen van de PC-versie van het programma waarin het bestand is gemaakt. Gelukkig, conversie programma's bestaan voor nagenoeg elke softwaretoepassing.

Instructies

1

Het bepalen van de aard van het bestand dat u wilt converteren. De twee meest voorkomende bestandstypen die worden gedeeld zijn Tekstverwerker-documenten en beeldbestanden. Als het bestand een tekstverwerker-documentbestand is, gaat u naar stap 2. Als er een afbeeldingsbestand, gaat u naar stap 4.

2

Probeer het bestand te openen in uw tekstverwerker PC. Als de tekstverwerker niet herkennen of openen van het bestand, sla het op de Mac in een alternatieve indeling. RTF-indeling behouden veel van de kenmerken van de tekst, zoals lettertypen. Als het nog steeds niet openen, opslaan als een tekstbestand. U verliest de opmaak, maar de tekst blijft intact.

3

Als de opmaak kritisch is, open uw webbrowser. Richt uw browser aan een site met een Mac-aan-PC bestand conversieprogramma, zoals MacLinkPlus, te vinden op DataViz.com, of de Software van de gegevensbestandconvertor, gevonden op de website van NCH Software. Het programma downloaden en installeren volgens de instructies van de fabrikant.

4

Probeer te openen van het afbeeldingsbestand in een PC beeldkijker of beeldbewerking software. Als de poging mislukt, kunt u het bestand opslaan in de indeling van de alternatieve afbeelding. HTML- en PDF-bestanden wordt in de meeste programma's geopend.

5

Open uw webbrowser. Richt uw browser aan een site met een Mac-aan-PC bestand conversieprogramma, zoals Mac-bestanden converteren naar PC op de website Hot Scripts. Het programma downloaden en installeren volgens de instructies van de fabrikant.