How to Convert FLV-bestanden naar VCD

How to Convert FLV-bestanden naar VCD


Flash-video's worden gedistribueerd met de FLV-bestanden met de extensie. Hoewel een FLV-bestand kan via de Adobe Flash Player en diverse andere desktop video's worden gestreamd, worden niet het publiceren van VCD's gebruikt. Om de video op een VCD formaat, moet een FLV-bestand worden omgezet in een MPG bestand met behulp van de MPEG-1-standaard. De standaard MPEG-1 is een digitale video codering profiel aangenomen voor VCD productie. Zodra een FLV-bestand is verwerkt via een hulpprogramma voor de conversie van bestand en opnieuw opgemaakt als een MPEG-1 MPG bestand, kan worden geladen in een schijf authoring programma en gebrand op cd.

Instructies

1

Download en installeer een hulpprogramma voor de conversie van bestanden die FLV als input formaat en MPEG-1 (MPG) als uitvoerindeling ondersteunen kan. Als alternatief, gebruikers kunnen het gebruiken van een online service voor het uitvoeren van de bestandsconversie via een webbrowser.

2

Download en installeer een schijf programma dat kan media naar een CD publiceren.

3

Het bestand conversiehulpprogramma gebruiken voor het opnieuw opmaken van het FLV-bestand als een MPG bestand. Aangezien bestanden met de MPEG-1 of MPEG-2 video compressie standaard worden gedistribueerd met de extensie MPG, ervoor te zorgen dat de conversie is geprogrammeerd voor het gebruik van de MPEG-1-profiel.

4

Het MPG bestand importeren in het discstation authoring programma. Plaats een lege CD in het schijfstation van de computer en volg de aanwijzingen op het scherm instructies aan de media op de schijf branden.

5

Het scherm van de gebrande schijf in een VCD-speler weer te geven van de media in het oorspronkelijke FLV-bestand.

Tips & waarschuwingen

  • IWisoft gratis Video Converter en Any Video Converter zijn Videoconversie freeware kunnen FLV-bestanden converteren naar MPG bestanden met de MPEG-1-standaard.
  • Media converteren en Movavi Online converteren zijn websites die FLV-bestanden naar MPG bestanden met de MPEG-1-standaard converteren kunt. Ze zijn gratis te gebruiken voor invoerbestanden minder dan 100MB.
  • Nero Multimedia Suite is een lijn van DVD-authoring producten die VCD's kunnen branden.