How to Convert FLV-bestanden naar MPEG & WMV

FLV-bestanden, of Flash-video's, zijn de standaard formaat voor streaming van digitale video's op het Internet. Ze te converteren naar MPEG of WMV is handig voor het afspelen op uw computer of een draagbaar media-apparaat; u kan echter een programma downloaden van het Internet als de computer niet met de conversiesoftware komt. Er zijn veel programma's uit te kiezen, met inbegrip van Moyea FLV to Video Converter Xilisoft FLV Converter en ImToo FLV Converter--die allemaal met vrije proef perioden komen.

Instructies

Moyea FLV to Video Converter

1

Open uw internetbrowser en ga naar de introductiepagina voor Moyea FLV to Video Converter (zie bronnen). Klik op de "Vrije proef" knop aan de linkerkant van het scherm om het downloaden van een gratis proefversie van de software. Dubbelklik op het bestand van de toepassing '.exe' wanneer het downloaden is voltooid en lopen door het setup-proces. Ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en start Moyea FLV to Video Converter.

2

Klik op de knop "Toevoegen" in de linker bovenhoek van het scherm voor het opgeven van een pop-zoekvenster. Zoek de input FLV-bestand en klik op "Open."

3

Klik op het "Format" drop-down menu en selecteer een van de uitvoeropties WMV of MPEG. Voor het aanpassen van uw vooraf ingestelde opties, zoals de grootte van de video of audio type, klikt u op de knop "Instellingen".

4

Druk op de "Open" knop naast het veld "Output" aan de onderkant van de programma's scherm. Kies een map op uw computer opslaan van de geconverteerde video aan en klik op 'OK'.

5

Klik op de "Play" knop in de rechterbenedenhoek van het scherm om te beginnen de conversie.

Xilisoft FLV Converter

6

Bezoek de introductiepagina voor Xilisoft FLV-Converter (zie bronnen). Klik op de "Gratis Download" knop aan de linkerkant van het scherm voor een gratis proefversie van het programma, of klik op "Nu kopen" voor de aankoop van de volledige versiesoftware. Dubbelklik op het toepassingsbestand, wanneer het downloaden is voltooid en u verder via het programma setup. Accepteer de licentievoorwaarden en start Xilisoft FLV-Converter.

7

Laad uw FLV-bestand door te klikken op de "Bestand toevoegen" knop aan de bovenkant van het scherm. Het navigeren van uw harde schijf inhoud via de pop-zoekscherm en zoek uw FLV. Markeer het pictogram en klik op "Open."

8

Klik op de "Profiel" drop-down knoop en kies een van de MPEG of WMV opmaakopties.

9

Kies een opslaan locatie op uw computer door te klikken op het veld "Bestemming". Selecteer een map om uw geconverteerde bestanden opslaan.

10

Druk op de "Convert" knop aan de bovenkant van het scherm om te beginnen uw FLV converteren naar MPEG of WMV.

ImToo FLV Converter

11

Navigeer naar ImToo FLV Converter de downloadpagina (zie bronnen) en klik op de "Gratis Download" knop aan de linkerkant van het scherm. Wanneer uw evaluatieversie downloaden heeft beƫindigd, voert u het bestand van de toepassing '.exe' en gaat u verder met het setup-proces. Akkoord met de gebruiksvoorwaarden van het programma en start ImToo FLV Converter.

12

Klik op het tabblad "Bestand" aan de bovenkant van het scherm en selecteer "Bestand toevoegen". Blader op uw computer voor uw input FLV en klik op "Open."

13

Kies een van de uitvoeropties WMV of MPEG in de "Profiel" drop-down box in de buurt van de onderkant van het scherm.

14

Kies een output locatie voor uw video door te klikken op de "Browse" knop aan de onderkant van het scherm. Druk op de "Convert" knop.