How to Convert een WVM naar een MPEG

Veel mensen gebruiken Windows Media Player om naar te kijken hun favoriete WMV (Windows Media Video)-bestanden. Als u wilt dat de video's overbrengen naar uw iPod of gebruiken van de bestanden om te maken van een VCD, echter, moet u uw WMV-bestanden converteren naar MPEG-formaat. Als u wilt converteren uw WMV naar MPEG-formaat, kunt u een conversieprogramma van derden video. Hoewel veel bedrijven vereisen u om de software te kopen, een handvol bedrijven gratis video conversie programma's aanbieden.

Instructies

Met behulp van MediaProSoft gratis WMV naar AVI MPEG Converter

1

Download en installeer MediaProSoft gratis WMV naar AVI MPEG Converter. Open de gratis video-omzetter wanneer het installatieproces voltooid is.

2

Klik op de knop "Toevoegen Video", die is gelegen aan de rechterkant van het scherm. Navigeer naar de WMV-bestand dat u wilt converteren. Selecteer het video bestand en klik op "Open." Het bestand zal worden geïmporteerd in het programma.

3

Klik op de knop "Volgende" onderaan het scherm programma.

4

Selecteer een doelmap voor uw geconverteerde videobestand en klik op de knop 'Video' in het deelvenster "Convert to". Er verschijnt een lijst van beschikbare videoformaten. Klik op de knop "Naar MPEG".

5

Klik op de "Convert" knop aan de onderkant van het scherm uw WMV omzetten naar MPEG. Wanneer het conversieproces voltooid is, zal het bestand worden opgeslagen in de geselecteerde map.

Met behulp van gratis converteren naar DIVX AVI MPEG WMV MP4-Converter

6

Download en installeer gratis converteren naar DIVX AVI WMV MP4 MPEG Converter. Wanneer het installatieproces voltooid is, start u de video conversiesoftware.

7

Klik op het pictogram van de werkbalk "Toevoegen" en selecteer het WMV-bestand dat u wilt converteren. Het bestand zal worden geïmporteerd in het programma, en de titel van de video zal verschijnen op het hoofdscherm.

8

Klik op het "Format" drop-down menu in de werkbalk en selecteer de optie "MPEG-Video".

9

Klik op het tabblad "Output" werkbalk en klik op "Bladeren" om te Selecteer een doelmap voor het geconverteerde bestand. Na het selecteren van een map, klikt u op het tabblad "Start".

10

Klik op het pictogram van de werkbalk "Convert" om te beginnen uw WMV-bestand converteren naar MPEG-formaat. Afhankelijk van de bestandsgrootte, kan het conversieproces meer dan vijf minuten in beslag nemen.

WinX Gratis WMV naar MPEG Converter

11

Download en installeer WinX Gratis WMV naar MPEG Converter. Open het programma wanneer het installatieproces voltooid is.

12

Klik op de knop "Toevoegen" en selecteer het WMV-bestand dat u wilt converteren. Het bestand wordt geïmporteerd naar de conversie-programma en die aan de bovenkant van het scherm vermeld.

13

Klik op het "videoformaat" drop-down menu en selecteer de indeling "MPEG".

14

Klik op de "Start" knop om te beginnen met het omzetten van uw video.