How to Convert een samengesteld pad naar normale pad

Als je hebt gezien een afbeelding, op papier of op het Web, dat bestaat uit twee objecten die elkaar overlappen met gaten in de afbeelding waar de objecten elkaar overlappen, kunt u een samengesteld pad hebt gezien. Samengestelde paden zijn van objecten of vormen in programma's zoals Microsoft Expression Studio, Adobe Illustrator en Adobe InDesign ruimtelijke figuur kan worden geconstrueerd. U kunt de objecten die deel van het samengestelde pad uitmaken wanneer u het samengestelde pad in deze programma's loslaat en converteren van het samengestelde pad om te scheiden van normale paden scheiden.

Instructies

Microsoft Expression Studio

1

Open Microsoft Expression Studio. Maak een nieuw document in het menu bestand of een bestaand document laden.

2

Klik op de "directe" selectiegereedschap op de werkbalk. Selecteer een samengesteld pad in het document. Klik op het pad om te selecteren of houdt u de linkermuisknop ingedrukt en sleep het over het pad.

3

Klik op "Pad" op het menu Object. Klik op "Release samengestelde pad" om te converteren van het samengestelde pad naar meerdere normale paden.

Adobe Illustrator

4

Open Adobe Illustrator. Laden van een bestaand document of maak een nieuw document.

5

Klik op de "directe" gereedschap uit de gereedschapskist. Houd de "Control"-toets en klik op de objecten die make-up van het samengestelde pad, of houd de linkermuisknop ingedrukt en lasso van het object alle objecten in het pad te selecteren.

6

Klik op het menu 'Object' en klik op "Samengestelde pad." Klik op "Release".

Adobe InDesign

7

Open Adobe InDesign. Klik op 'Bestand' en open een bestaand document of klik op "New" om een nieuw document te maken.

8

Klik op de "directe" selectiegereedschap op de werkbalk. Houd de linker muisknop ingedrukt en sleep over het samengestelde pad te selecteren of houd de "Control"-toets en klik op het samengestelde pad.

9

Klik op het menu 'Object' en klik op "Paden." Klik op "Release samengestelde pad" om het samengestelde pad omzetten in een normaal pad.