How to Convert een MV4 naar een MPEG

MV4 bestanden zijn videobestanden die afkomstig zijn van iTunes en op QuickTime-spelers kunnen worden afgespeeld. Als u kunnen gebruiken uw MV4 bestanden met andere programma's en apparaten wilt, kunt u de MV4 converteren naar een MPEG-bestand. De MV4 bestanden, die worden ook wel aangeduid als "M4V", zijn meestal DRM beschermde, zodat moet u een video converter programma dat met beveiligde bestanden werkt. Tunebite Platinum is een populaire converter voor MV4 naar MPEG die kunt uw bestanden snel voor u omzetten.

Instructies

1

Download en installeer Tunebite Platinum vanaf de Tunebite website (zie link in middelen). Dit is een shareware programma, dus het is gratis te downloaden en uitproberen maar u hoeft te betalen om het te houden.

2

Open "Tunebite platina." Op het tabblad converteren bestanden, klikt u op "Add" Schakel MV4 bestanden te converteren.

3

Zoekt u naar de sectie met het label "Convert". Er is een drop-down menu waar u zult moeten selecteren MPEG als uw outputformaat.

4

Klik op 'Opties'. Selecteer de locatie van de uitgang voor de nieuwe MPEG bestanden die u samenstelt hiervandaan. Klik op "OK" wanneer u klaar bent.

5

Klik op de grote rode knop 'Start' om het conversieproces te starten. De knop zal veranderen om te lezen 'Stop' als de bestanden converteert. Een voortgangsbalk weergegeven waarmee u een geschatte tijdstip van voltooiing. Een popup verschijnt wanneer de conversie is voltooid. Klik op 'OK'. U kunt uw nieuwe MPEG-bestanden gebruiken.