How to Convert een MPEG naar een MP3 voor de Mac

How to Convert een MPEG naar een MP3 voor de Mac


Vastleggen van de audio van een filmbestand kan klinken als het opleveren moeten zou, maar het op een Mac kan lastig zijn tenzij je betaalt voor uw video-speler bijwerken naar Quicktime Pro. Hoewel veel betaalde toepassingen een manier beloven om uittreksel de audio van een video MPEG-bestand en sla het op in MP3-formaat, kan je met behulp van een gratis programma en uw gratis exemplaar van iTunes.

Instructies

Extractie van Audio

1

Open uw webbrowser en bezoek www.squared5.com.

2

MPEG Streamclip video converter voor Mac OS X gratis downloaden door te klikken op "Download Mac-versie." De download zal automatisch starten.

3

Sleep het gedownloade bestand in uw omslag van toepassingen en starten door te dubbelklikken op het pictogram MPEG Streamclip.

4

Zoek de MPEG video die u wilt omzetten in een MP3, en sleep deze naar het geopende venster van MPEG Streamclip. De video zal verschijnen in de toepassing.

5

Klik op 'Bestand' uit het menu en klik op "Export Audio." Een venster zal vragend u lijken om te bevestigen van uw instellingen.

6

Selecteer "MP4 AAC" onder "Indeling" en klik op 'OK'. Het programma zal dan vragen u om de naam van het audiobestand. Geef het een naam en sla het op het bureaublad door te klikken op "Opslaan". Uw audio-bestand wordt opgeslagen als een M4A-bestand.

Converteren naar MP3

7

Op uw bureaublad, vind je M4A audio bestand en sleep dit naar het itunespictogram in uw dok. Het zal automatisch importeren in iTunes.

8

Klik op het audio-bestand in uw iTunes-bibliotheek, en selecteer "Geavanceerd" in het menu. Klik op "Create MP3-versie" om uw bestand te converteren.

9

Vervolgens kunt u de M4A bestand door deze naar de prullenmand te slepen kunt verwijderen op uw dok.

Tips & waarschuwingen

  • Stel uw exemplaar van iTunes bestanden te converteren naar MP3 in plaats van AAC door naar 'Voorkeuren' in het iTunes-menu en te klikken op "Importinstellingen" in het tabblad "Algemeen". Onder "Invoer via" selecteren "MP3 Encoder."