How to Convert een MPEG naar AVI

Video's worden opgeslagen en gedeeld in een verscheidenheid van dossierformaten. Dit kan zijn frustrerend voor gebruikers die vinden dat het ze heb net gedownload bestand niet compatibel met hun favoriete mediaspeler is. Met de juiste video conversiesoftware, kan een video bestand, zoals een MPEG, worden gemakkelijk veranderd in een specifieke indeling naar een besturingssysteem, zoals de Windows gebaseerd AVI. MyVideoConverter is een populaire video conversieprogramma welk vermag conversies uitvoeren over meerdere bestandstypen.

Instructies

1

MyVideoConverter lanceren. Klik op de knop 'Toevoegen' in de linkerbovenhoek van het scherm. Selecteer "Een bestand toevoegen" in het menu.

2

Open het drop-down menu met het label "omzetten:" en selecteer "AVI (*.avi)." Klik op de knop '...' rechts van het veld "Source File". Door uw computerbestanden bladeren en selecteer de MPEG die u wilt converteren.

3

Selecteer uw gewenste conversiekwaliteit uit het drop-down menu label "Kwaliteit." Een bestand van hoge kwaliteit krijgen betere afspeelprestaties, terwijl een lage kwaliteit bestand zal niet zo veel schijfruimte in beslag nemen.

4

Binnen het veld "Opties", selecteer "Origineel" onder "Videogrootte." Klik op "Ok".

5

Klik op de knop met de groene pijlpictogram met het label "Start." Uw MPEG zal nu worden geconverteerd.