How to Convert een iBook-VGA-Adapter naar RCA

How to Convert een iBook-VGA-Adapter naar RCA


De Apple iBook is een laptop die is de voorganger van de Macbook. Hoewel het officieel productie in 2006 gestopt, is het nog steeds mogelijk om de laptop te gebruiken. U vindt een VGA-poort op de computer. De VGA-poort wordt meestal gebruikt om te verbinden de iBook met een monitor, waardoor u een groter weergavegebied. Het is echter mogelijk om de VGA-poort converteren naar RCA. Hiermee kunt u de laptop verbinden met een televisie.

Instructies

1

Sluit een VGA-naar-RCA-adapter aan op de VGA-poort van de iBook. Apple maakt dit exacte product en het kan worden gekocht bij de Apple store website. Aan de ene kant van de adapter is de VGA-poort. Aan de andere kant is een gele RCA-poort en een S-video-poort. De gele RCA-poort verbinding maakt met de gele video poort van televisietoestellen, terwijl de S-video-poort een iets beter beeld geeft en kan alleen worden aangesloten op apparaten met S-video-poorten.

2

Verbinding maken met een gele RCA-kabel aan op de RCA-poort op de adapter of een S-videokabel op de S-video-poort. U hoeft niet te beide poorten tegelijk gebruiken.

3

Sluit het andere uiteinde van de kabel die u gebruikt op de juiste "In"-poort op de achterkant van de televisie.

4

Schakel de TV en druk op de knop 'Video'. U kunt de inhoud van uw Apple iBook op de aangesloten TV bekijken.