How to Convert een GIF naar PES

Buzz Tools Plus is een borduurwerk software die kleding makers gebruiken om te digitaliseren, bewerken en quilt aangepaste ontwerpen. PES is een bestandsindeling in Buzz Tools waarin stiksels ontwerp afbeeldingsbestanden gebruikt door borduurmachines zoals Babylock, Bernina en broer. De software ondersteunt geen GIF-bestanden. U moet een GIF-bestand converteren naar een BMP-bestand voordat u het omzet in een PES-bestand.

Instructies

GIF naar BMP

1

Open MS Paint toepassing. U opent Paint in een Windows-systeem, klik op "Start", gelegen op de bodem verlaten hoek van het scherm, klik op "Programma's" en selecteer vervolgens "Toebehoren." Selecteer "Verven".

2

Open het GIF-bestand dat u wilt converteren. U opent het bestand in verf, klik op "Bestand" en selecteer "Open". Zoek het GIF-bestand en dubbelklik erop.

3

Klik op "bestand" en klik op Save"As." Klik op de vervolgkeuzelijst optie met een adellijke titel "Save type als" en selecteer ".bmp." Klik op "Opslaan" om op te slaan van de bitmap afbeeldingsbestand op uw computer.

BMP naar PES

4

Download en installeer Buzz Tools Plus op uw computer. Het is een betaalde software, maar geeft u een gratis proefperiode van 21 dagen.

5

De geïnstalleerde Buzz Tool Plus applicatie starten.

6

Klik op "Bestand" en selecteer "Nieuwe catalogus." Ziet u een browservenster getiteld "Bestanden selecteren". Selecteer de geconverteerde BMP-bestand en klik op 'OK'.

7

Klik op "Extra" en selecteer "Convert ontwerp bestanden." Een venster met een adellijke titel "Ontwerp-bestanden converteren" wordt geopend.

8

"PES" als het bestandstype selecteren uit de drop-down menu met een adellijke titel "Bestanden converteren naar Type."

9

Klik op "Selecteer Design" in het vak 'Bestanden omzetten'. Check "Verwijderen oorspronkelijke bestanden na omzetting" als u wilt het oorspronkelijke BMP-bestand verwijderen na conversie. Klik op "Next."

10

Klik op de knop "Geconverteerd bestand slechts" voor het geconverteerde bestand in uw catalogus worden weergegeven. Klik op "Next."

11

Vink het vakje van de "Converteren als nog steeds te groot om te passen in hoepel" in het geval dat u een grote afbeeldingsbestand hebt. Klik op "Next." Het BMP-bestand zal nu worden omgezet in een PES-bestand.