How to Convert een Apple schijf naar PC

How to Convert een Apple schijf naar PC


Als u een externe harde schijf verbinden met uw Apple-computer, kan je het moeilijk om opnieuw aan op een PC. Dit is te wijten aan Windows gebaseerde computers niet in staat om te lezen dat Apple geformatteerde schijven (Macs kunnen lezen zowel Apple als Windows gebaseerd harde schijven). Als u uw Mac-gebaseerde externe harde schijf converteren naar een PC wilt, moet u de schijf correct uitgevoerd op een Windows-computer opnieuw formatteert.

Instructies

1

Back-up maken en opslaan van alle bestanden die u wilt behouden. Zodra u de harde schijf formatteren wordt alle inhoud die u hebt opgeslagen in de computer gewist.

2

Sluit de harde schijf aan de Mac-computer. Dit wordt meestal gedaan door middel van een USB- of FireWire-kabel.

3

Lancering "Disk Utility." U vindt de toepassing door de openstelling van 'Macintosh HD', selecteer 'Toepassingen' gevolgd door "Hulpprogramma's" en uiteindelijk "Schijfhulpprogramma".

4

Blader door de lijst van stations op de linkerkant van het Schijfhulpprogramma scherm. Selecteer de externe harde schijf.

5

Selecteer de "Volume-indeling" en selecteer "MS-Dos (FAT32)" als de optie voor de bestandsindeling. Klik op "OK" en u wordt gevraagd als u bent zeker dat u wilt de inhoud van de harde schijf wissen. Selecteer "Ja" en de Mac-computer Hiermee formatteert u het station uit te voeren met een PC.