How to Convert DTS naar AC3 met E-AC3

Digital Theater Systems (DTS) en Arc consistentie algoritme #3 (AC3- of AC-3) beide voorzien gebruikers van hoge kwaliteit filtering en codering voor audiobestanden. DTS biedt een hogere bitsnelheid dan AC3. Maar vanwege verschillende codering methoden, of "algoritmen", de superieure codec is een kwestie van mening. Terwijl je zou kunnen gaan unidirectioneel of andere, zal sommige toepassingen alleen DTS of AC3 alleen steunen. Als u nodig hebt voor het coderen van uw audio met AC3 compatibiliteitsproblemen op te lossen, kunt u E-AC3 om uw DTS-bestanden converteren naar AC3.

Instructies

1

Download een gratis exemplaar van het programma "eac3to". (Zie bronnen.) Sla het bestand naar een lege map op het bureaublad.

2

Klik met de rechtermuisknop op het bestand gecomprimeerde eac3to. Klik op de optie "Alle uitpakken" in het contextmenu dat verschijnt. Klik op "Uittreksel" in het dialoogvenster dat verschijnt.

3

Slepen en neerzetten het DTS-gecodeerde bestand u waarzou willen omzetten naar de nieuwe map, waarin de bestanden in stap 2 hebt uitgepakt.

4

Klik op het programmabestand eac3to om te beginnen van uw bestand audio omzetten in AC3. De duur van de omschakelingsperiode hangt af van de grootte van het bestand dat codering vereist.

Tips & waarschuwingen

  • Als u wilt een nieuwe map maken, starten door met de rechtermuisknop op een leeg gebied van het bureaublad. Markeer de optie "New" in het contextmenu dat verschijnt, en klik vervolgens op op de menu's "nieuwe map" optie.