How to Convert DBA naar iCal

De bestandsindeling DBA bevat Palm kalenders informatie. ICal is de eerste toepassing gemaakt voor het besturingssysteem Mac OS X, maar iCal DBA kalenders niet kan importeren. De enige manier rond dit is de DBA-bestand te converteren naar een ICS-bestand. ICS-bestanden iCal-agendagegevens bevatten en kunnen worden geopend iCal standaard.

Instructies

1

Start een webbrowser en ga naar de downloadpagina van Internet-verbinding delen. Klik op de knop "Download dba2ics.exe 1.1.5" om te beginnen met het downloaden van het hulpprogramma. Klik op "Save File" als de Download-venster wordt weergegeven. Selecteer een locatie voor het bestand en klik op 'OK'.

2

Open uw besturingssysteem bestandsbrowser en ga naar waar u het bestand hebt opgeslagen. Dubbelklik op het uitvoerbare bestand om het hulpprogramma te starten. Klik op "Uitvoeren" als een waarschuwingsbericht verschijnt.

3

Klik op de knop '...' in de sectie Input bestand, en gebruik de file browser om te lokaliseren en markeer het Palm DBA-bestand. Klik op 'Openen'.

4

Klik op de knop '...' in het gedeelte uitvoer bestand, geef een naam op voor uw ICS-bestand en selecteer een doelmap voor de ICS-bestand met behulp van de bestandsbrowser. Klik op "Opslaan".

5

Plaats een vinkje voor de ' / r = > recordnummer gebruiken voor het genereren van UID "optie. Plaats een vinkje voor de optie "Snel encode (houd die dit gecontroleerd, tenzij bijvoorbeeld Hebreeuwse karakters zal niet werken)".

6

Klik op "Convert" aan de onderkant van het venster van de DBA2ICS de Palm DBA-bestand te converteren naar een iCal ICS-bestand.

7

Open iCal, ga naar het menu bestand en selecteer 'Importeren'. Selecteer de kalender die u wilt toevoegen van de gegevens en gebruiken de bestandsbrowser te lokaliseren en markeer het ICS-bestand. Klik op "Importeren" de Palm DBA om gegevens te importeren aan iCal.