How to Convert AVI met Nero

How to Convert AVI met Nero


AVI-bestanden zijn gecomprimeerd en grote bestanden die een heleboel computer ruimte kunnen innemen. Het omzetten van hen naar een kleinere bestandstype zoals WMV, MPEG en Quicktime zal ze branden sneller, gemakkelijker te gebruiken met het bewerken van programma's en sneller voor het online delen. Nero's "Vision" software biedt eenvoudig toegang tot video conversie tools, en de clips kunnen worden gebrand op een DVD rechts nadat het is omgezet.

Instructies

1

Open "Nero Start Smart" en klik op de pijl-links om uit te breiden van de menuopties. Klik op de pijl uit te breiden de sectie "Applications" en zoek naar "Nero Vision." Klik eenmaal op de link en wachten op "Nero Vision" om te laden.

2

Bij het belangrijkste menu, klik op de link die zegt "Bewerken Video Clip". De "Nero Vision" movie editor zal laden. de editor beschikt over een venster met tabbladen bestand, een video preview-venster en een tijdlijnvenster.

3

Klik op het mappictogram om het AVI-bestanden te importeren. Gebruik Windows Verkenner om te doorzoeken en vinden de AVI-bestanden die u wilt gebruiken. "CTRL" ingedrukt en klik op meerdere bestanden als u wilt AVI-bestanden converteren naar een filmbestand.

4

Klik en sleep een AVI-filmbestand naar het tijdlijnvenster. Sleep extra AVI-bestanden naar de tijdlijn ook. Klik en sleep de verschillende bestanden in het tijdlijnvenster om de volgorde te wijzigen.

5

Overgangen aan de video clips toevoegen door te klikken op het tabblad van de "Overgang" in de rechter bovenhoek. Kies uit verschillende categorie├źn, waaronder "3D", "Veegt" en "Verdwijnt".

6

De video clip maken door te klikken op "Exporteren video." Als u wilt branden de AVI-video's rechtstreeks naar DVD dan klik op de "Next" optie en kies de optie "Video naar DVD branden".

7

Klik op de drop-down menu in het venster 'Video exporteren' om een indeling te selecteren. De verschillende formaten beschikbaar zijn SVCD, VCD, DVD, DV, E-mail, MPEG-1, MPEG-2, HDV- en Nero Digital.

8

Klik op de optie configureren wordt weergegeven om aan te passen verschillende kwaliteitsinstellingen voor zowel video als geluid. Alle van de standaardinstellingen zijn voor optimaal geluid en video instellen, zodat alleen deze instellingen wijzigen als u wilt verlagen de kwaliteit van de video.

9

Kies een output-bron voor de video. Selecteer de map, kies een naam voor het bestand en druk op 'OK'.

10

De conversie te voltooien door te drukken op "Export". De video zal automatisch omzetten en een kleine sound-effect wordt afgespeeld wanneer de conversie is voltooid.