How to Convert Adabas naar Db2

How to Convert Adabas naar Db2


Adabas is een van de vroegste verkrijgbare databasesystemen. Het werd uitgebracht met IBM mainframe-systemen zoals DOS/360. Adabas werkt nu met systemen zoals OpenVMS, Linux en UNIX. Een Adabas-database is een selectie van gegevens in Adabas files. Een database die Adabas bevat drie systeembestanden: gegevensopslag, associƫren en werk opslag. De IBM Db2 Server Enterprise Edition is een relationele model databaseserver ontwikkeld door IBM. Het draait hoofdzakelijk op UNIX, Linux en IBM I, z/OS, Windows Servers. Het is een relationeel databasebeheersysteem. Er zijn verschillende manieren om te converteren van Adabas naar DB2 zoals ATERAS Adabas conversie, oeverloper oplossing en ADA2 oplossing. De conversieproces is echter complex omdat er een behoefte om te bouwen van de relationele tabellen voor Adabas bestanden.

Instructies

1

Het verkrijgen van de conversie toepassing zoals ADA2, de meeste OnTarget ADABAS RDBMS migratie of Adabas evenement Replicator. De media in onze CD-ROM plaatst, of download hem op uw lokale computer. Stormloop naar de Setup.exe om de installatie te starten.

2

Klik op "Start", "Alle programma's" en "Software SG Replicator Target Adapter." Selecteer "Gebeurtenis Replicator Target Adapter administratie" om te beginnen met het beheerprogramma. Klik op "Start Target Adapter" knop de toolvenster administratie om te beginnen met de doel-adapter.

3

Log in op het hulpprogramma voor beheer door het invoeren van referenties. Klik op "Login". Klik op "Doelen" in het rechterdeelvenster van het venster. Geef de gegevens bron URL, gebruikersnaam, wachtwoord en validatie Query voor de DB2-database.

4

Vouw de sectie "Configuratie" en vervolgens de sectie van de "Bron". Met de rechtermuisknop op de "EntireX Communicator" en selecteer "Nieuw" uit het drop-down menu. Een dialoogvenster webMethods EntireX source definitie verschijnt. Geef uw gebruikersnaam, wachtwoord en het Adabas-bestand dat u wilt vastleggen door te klikken op "Browse". Klik op "Opslaan". Voer een naam in voor de conversie. Klik "Run" voor het uitvoeren van de nieuwe conversie.