How to Convert 3GP bestanden naar AVI & MPEG

Met de grote verscheidenheid van videobestandsindelingen beschikbaar kunt u soms video te converteren van het ene formaat naar het andere. Afhankelijk van de toepassing en het besturingssysteem die u uitvoert, sommige videobestanden werken mogelijk niet. De 3GP-videoformaat wordt meestal geassocieerd met de mobiele telefoon of draagbaar apparaat video-opnamen. Deze bestanden zijn niet meestal compatibel met alle multimedia spelers en bibliotheken. Video formaten zoals AVI of MPEG worden wijd ondersteund, zodat de verenigbaarheid ervan met verschillende mediaspelers 3GP omzetten in een van deze twee formaten zal toenemen.

Instructies

Converteren met Super (Freeware)

1

Download en installeer Super (zie bronnen). Standaard wordt het programma automatisch geopend zodra setup is voltooid.

2

Klik op de & ldquo; Output Container & rdquo; drop-down menu en kies uw outputformaat zoals & ldquo; AVI & rdquo; of & ldquo; MPG. & rdquo; Laat de "Video Codec" instelling (de methoden voor het comprimeren van video) op de standaardselectie.

3

Zoek uw 3GP-bestand op uw computer dan klik en sleep het naar de Super-venster.

4

Klik & ldquo; Coderen (actieve bestanden) & rdquo; en wachten tot de video conversie klaar bent. Eenmaal voltooid uw geconverteerde AVI of MPG zal worden opgeslagen in dezelfde map als het oorspronkelijke bestand.

Converteren met Avanti (Freeware)

5

Download ffmpeg en Avanti (zie bronnen). Dubbelklik op de ffmpeg-pakket en dubbelklikt u op de & ldquo; bin & rdquo; map. Met de rechtermuisknop op de & ldquo; ffmpeg & rdquo; toepassing en klik & ldquo; Kopie. & rdquo;

6

Dubbelklik op & ldquo; Avanti-GUI. & rdquo; Klik op het mappictogram naast & ldquo; Bron & rdquo; en zoek uw 3GP-bestand voor conversie. Klik op het mappictogram naast ldquo; bestemming & rdquo; en kies een uitvoermap.

7

Klik op de knop Opties op de werkbalk en klik & ldquo; Laden van de sjabloon. & rdquo; Selecteer het type video-indeling die u wilt uit de lijst met sjablonen. Klik & ldquo; Open. & rdquo;

8

Klik & ldquo; Start-proces & rdquo; om te beginnen conversie--zodra de conversie is voltooid uw geƫxporteerde video wordt opgeslagen in uw opgegeven uitvoermap.

Converteren met Ojosoft Total Video Converter (Shareware)

9

Download en installeer Ojosoft Total Video Converter (zie bronnen).

10

Dubbelklik op het bureaublad icoon om het programma te starten.

11

Klik & ldquo; Bladeren & rdquo; en zoek uw 3GP video voor conversie. Klik & ldquo; Bladeren & rdquo; Naast & ldquo; bestemming & rdquo; om te kiezen een map voor de geconverteerde video.

12

Klik & ldquo; Aan AVI & rdquo; of & ldquo; Naar MPG & rdquo; afhankelijk van uw voorkeur.

13

Klik & ldquo; Convert & rdquo; om te beginnen conversie--eenmaal voltooid uw geconverteerde AVI of MPG zal worden opgeslagen in de aangewezen map.