How to Clean Up Browsing History

Webbrowsers houden een overzicht van de websites die u bezoekt. U kunt deze geschiedenis weer snel terug te keren naar de afzonderlijke websites. Maar iedereen met toegang tot uw computer kan ook uw het doorbladeren geschiedenis bekijken. Er zijn methoden deze geschiedenis om privé te houden.

Instructies

Internet Explorer

1

Klik op het tabblad van de "Tools" in uw browser.

2

Selecteer "Delete Browsing History" op het menu dat verschijnt.

3

Klik op "Geschiedenis verwijderen" in het venster dat wordt geopend. Ook krijgt u de optie voor het verwijderen van tijdelijke Internet bestanden, cookies, formuliergegevens en wachtwoorden.

Firefox

4

Klik op het tabblad van de "Tools" in uw browser.

5

Selecteer "Recente geschiedenis wissen" op het menu dat verschijnt.

6

Selecteer de optie die overeenkomt met de geschiedenis die u wilt verwijderen. U krijgt de optie verwijderen van een of meer uren van het doorbladeren geschiedenis, een dag of al het doorbladeren geschiedenis. Ook krijgt u de optie voor het verwijderen van vorm en AVG Toolbar search history, cookies, cache, actieve aanmeldingen en Sitevoorkeuren.

Chroom

7

Klik op het tabblad Afbeelding moersleutel op uw browser.

8

Selecteer "Geschiedenis" op het menu dat verschijnt.

9

Klik op 'items bewerken"op de bovenste rechterkant van het venster dat wordt geopend.

10

Controleer elke geschiedenis-item dat u wilt verwijderen en klik vervolgens op 'Verwijder geselecteerde items' of klik op "Clear all browsing gegevens" om de gehele geschiedenis te ontruimen.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige browsers hebben een functie browsing privacy. Bij het gebruik van deze functie is geen Web-geschiedenis opgeslagen,
  • Verwijderen van navigatiegeschiedenis ervaart of met behulp van particuliere browsers bieden bescherming tegen-spyware, virussen of andere schadelijke software niet.