How to Change Windows XP vanuit het Engels naar het Spaans

Of u wilt verschillende valuta's en metingen in het weergeven, typen of bewerken van documenten in het Spaans, kunt u de Engelse taal instellen in Windows XP. Wanneer dit gebeurt, zullen andere weergave wijzigt ook omgezet, zoals dialoogvensters, menu's, en zelfs wizards. Voor gebruik in multiculturele opleiding, kunnen de talen worden toggled heen en weer uit het Engels naar een bepaalde regionale Spaans dialect indien nodig. Dit helpt vergemakkelijken gestroomlijnde interacties vermindering van taalbarrières.

Instructies

1

Klik op 'Start' en kies 'Configuratiescherm'.

2

Selecteer "Datum, tijd, taal en landinstellingen" categorie. (Opmerking: als u van Windows klassieke XP gebruikmaakt, weglaten deze stap en gaat u verder met stap 3.)

3

Klik "Regionale en opties van de taal" en ga van het tabblad 'Landinstellingen'.

4

Klik op het drop-down menu onder "Standaarden en notaties" en scroll naar beneden en selecteer een "Spaanse" taal op basis van de regio, aangezien er vele dialecten beschikbaar.

5

Klik op "Apply" en vervolgens "OK."

Tips & waarschuwingen

  • Hoewel u ervoor kiezen kunt om het verwijderen van een taal, houden de Engelse optie in de lijst van beschikbaarheid, zodat u gemakkelijk heen en weer kunt schakelen.