How to Change paginering in FrameMaker

In Adobe FrameMaker hebt u de mogelijkheid van het maken van nieuwe documenten, enkelzijdig of dubbelzijdig. Bovendien, kunt u ook een bestaand document van enkelzijdig naar dubbelzijdig of vice versa. Als u een groot document, of gewoon milieubewuste zijn en niet wilt gebruiken van een heleboel papier af te drukken, is dit een handige taak om te weten.

Instructies

1

Open een nieuw document of een bestaand document. Als u de paginering van meerdere documenten in een boek wilt wijzigen, opent u het venster van Adresboek en selecteer de documenten wijzigen.

2

Selecteer "Formaat," "Pagina-indeling" en "Paginering" uit het menu. De paginering-venster wordt weergegeven. Het is op dit venster dat u al uw paginering wijzigingen aanbrengen.

3

Kies "Single Sided" of "Double Sided" in de sectie "Paginering". Als u selecteert "Double Sided", zul je ook om te kiezen of de eerste pagina op de rechter- of linkerkant begint. U deze optie selecteert van het "1ste pagina Side" veld.

4

Na het selecteren van "dubbelzijdig", moet u de optie "Vóór opslaan & afdrukken" wijzigen. Soms zal een lege pagina worden toegevoegd aan de dubbele dubbelzijdig afdrukken pasvorm maken de eerste zijde van de pagina die u hebt geselecteerd. Als u wilt dat deze pagina verwijderd, selecteert u "Lege pagina's verwijderen" uit het veld.

5

Klik op 'Set' uw instellingen op te slaan. Als uw document of boek aangepaste basispagina's of andere specifieke aangepaste instellingen heeft, ontvangt u een bericht dat u vraagt om de nieuwe instellingen te bevestigen.