How to Change Nook WiFi Settings

De Barnes & Noble Nook is uitgerust met ingebouwde draadloze, ook bekend als WiFi, zodat u kunt aansluiten op een wifinetwerk binnen het bereik van het apparaat. De draadloze instellingen gebruiken in de Nook om te schakelen van de draadloze of uitschakelen, of om te selecteren van het netwerk waarmee dat u wilt verbinden. De Nook detecteert automatisch alle beschikbare netwerken dat WiFi is ingeschakeld, met inbegrip van niet-beveiligde netwerken en beveiligde netwerken met een wachtwoord.

Instructies

1

De Nook inschakelen en tik op de knop "Snelnavigatie" onder de touchscreen. De Quick Nav Bar wordt geopend.

2

Tik op het pictogram "Settings" om de instellingspagina te zien.

3

Tik "Wireless" in de instellingspagina. De draadloze instellingen pagina wordt geopend.

4

Kijk naar de "WiFi"-knop. Als het zegt "Off", kraan het om te schakelen "." Wacht een paar seconden voor de Nook te sporen eventuele draadloze netwerken binnen het bereik.

5

Kijk naar de lijst met beschikbare netwerken weergegeven en bepalen welke u wilt gebruiken voor uw Nook. Degenen met een hangslotsymbool vereisen een wachtwoord.

6

Kraan op de naam van een netwerk toegang hebben tot dat WiFi-netwerk. Een dialoogvenster wordt geopend als een wachtwoord vereist is. Tik op het tekstveld om het toetsenbord aan de onderkant van het scherm weer te geven. Typ het wachtwoord, en tik op 'Verbind'.

7

Kijk naar de Wireless verbinding Indicator op de statusbalk, links van de batterij-indicator, gevestigd te bepalen van de sterkte van het netwerk. Sterke signalen worden aangegeven met alle de gebogen lijnen zichtbaar.

8

Uw Nook verplaatsen naar een ander gebied of gebruik van de bovenstaande stappen om te selecteren van een ander draadloos netwerk als slechts één of twee gekromde lijnen in de draadloze verbinding-Indicator verschijnen.

Tips & waarschuwingen

  • Als u van een proxy WiFi-netwerk, zoals die gevonden in sommige winkels van de koffie en hotels gebruikmaakt, zal u worden omgeleid naar een webpagina uit te leggen de voorwaarden van de dienst. De Web-pagina kan ook een gebruikersnaam, wachtwoord en betaling informatie vragen voordat u verbinding kunt maken.