How to Change het opstartbestand in XP

How to Change het opstartbestand in XP


Programma's die automatisch worden uitgevoerd op opstarten worden genoemd opstartprogramma's of opstartbestanden. De meer opstartprogramma's die u hebt, hoe langer uw computer zal nemen om te beginnen. Bovendien, opstartprogramma's voortdurend op de achtergrond van uw besturingssysteem worden uitgevoerd en dus kunnen vertragen uw computer. U kunt wijzigen welke programma's zijn opstartprogramma's in Windows XP.

Instructies

Methode een

1

Download Windows Defender, een vrij programma van Microsoft dat komt al geïnstalleerd in latere versies van Windows.

2

Open Windows Defender. Klik op 'Tools' en 'Software Explorer'.

3

Klik op "Selecteer programma's" in de lijst "Categorie". Klik op "Show voor alle gebruikers." U kunt nu elke opstartbestand selecteren en inschakelen, uitschakelen of verwijderen met behulp van de knoppen in de linkerbenedenhoek.

Methode twee

4

Klik op "Start", vervolgens tikken voort "Stormloop".

5

Typ "services.msc" achter de opdrachtprompt.

6

Blader door de lijst van opstartprogramma's. U kunt klikken op elk item om een beschrijving van dat programma te zien. Bovendien, u kunt wijzigen welke programma's uitvoeren bij het opstarten door te wijzen op het programma en klik op start, stoppen of onderbreken van het hoogste venster.

Tips & waarschuwingen

  • Uitschakelen van sommige opstartprogramma's mogelijk van invloed op de mogelijkheid van een verwante programma automatisch wordt gestart. Zorg ervoor dat u weet het doel van elk opstartprogramma voordat u het onbruikbaar maakt.