How to Build uw eigen PC DVR

How to Build uw eigen PC DVR


Een digitale video recorder (DVR) is een apparaat die records en opslag van TV-shows en films. Terwijl DVRs grote elektronicawinkels verkocht zijn, zal een oude computer met sommige eenvoudige upgrades ook de truc doen. Het installeren van een TV-tunerkaart, opzetten van DVR software en hebben een grote hoeveelheid schijfruimte is dat alles wat u nodig om een computer die al uw favoriete shows registreert.

Instructies

Omzetten van een Computer in een DVR

1

De beste computer voor DVR-gebouw doeleinden heeft ruime harde aandrijvingsruimte en minimaal 256MB RAM-geheugen, maar meer is beter. Er moet een lege PCI-sleuf of USB 2.0-poort, omdat de meeste TV-tuners voor PC's deze technologie├źn gebruiken. Als aansluiten op een televisie, moet er videopoorten op de computer die compatibel met die televisie zijn. Voor aansluiting op een netwerk, draadloos is meest geschikte, maar ten minste een RJ-45-poort nodig is. Grootte, ruis en stijl worden beschouwd bij de aankoop van een nieuwe computer of geval specifiek met het oog op DVR.

2

Installeer de TV-tuner. Voor USB-apparaten, sluit in de tuner en sluit deze aan op uw TV-signaalbron met een coaxiale kabel. Open de behuizing van uw computer en zoek een leeg PCI-sleuf als u een interne TV-tunerkaart installeert. Een PCIe-kaart zal passen in de grotere "slots", als geen PCIe-sleuf beschikbaar is. Druk stevig in de sleuf en veilig met een schroef. Vervang de behuizing van uw computer en aansluiten op een TV-signaalbron. Volg de aanwijzingen meegeleverd met uw TV-tuner te installeren en configureren van stuurprogramma's en software.

3

De DVR-software die u gebruikt, hangt af van het besturingssysteem van de computer en uw persoonlijke voorkeuren. Computers met Windows Media Center vereisen geen terts-verschijnende partij software, omdat dat programma geplande opnamemogelijkheden omvat. MythTV en Freevo zijn beide gratis opties voor Linux-gebruikers. Check de software geleverd bij uw TV-tuner om te zien of het bevat een programma waarin planningen en records.

4

Zodra uw computer een TV-tuner en DVR-compatibele software geïnstalleerd heeft, sluit deze dan aan een TV of uw thuisnetwerk. Controleer uw TV-tuner naar een component of HDMI-poorten. Sommige tv's hebben ook computer graphics havens, zoals VGA of DVI, voor het aansluiten op uw PC DVR. Wijzig de invoerbron op uw TV en controleren of alles werkt.

Tips & waarschuwingen

  • Shuttle computers maken grote DVRs vanwege hun kleine omvang en stille werking. Een oudere Shuttle op eBay begint bij ongeveer 50 dollar voor een volledig systeem zonder Windows.