How to Build een zelfgemaakte USB draadloos systeem

De meeste internetproviders rekenen extra maandelijkse kosten van de diensten voor het aansluiten van een draadloze router aan op de high-speed Internet modem. Het kan zelfs het toevoegen van extra kosten voor een draadloze internetverbinding, hoewel het loopt rechtstreeks af van uw huidige modem. Zonder de hulp van de Internet-provider kan u instellen en bouwen van uw huis thuis van de draadloze internetverbinding en zelfs een Wi-Fi optie toevoegen aan een computer zonder een ingebouwde Wi-Fi adapter via de USB-hardware.

Instructies

1

Steek de USB Wi-Fi-adapter in een USB-poort op uw computer. U kunt deze apparatuur vanaf een lokale elektronicawinkel kopen.

2

Plaats de stuurprogramma-installatie-CD in het cd-rom-station van de computer en volg de aanwijzingen van de installatiewizard het vereiste stuurprogramma op de computer installeren.

3

De Ethernet-kabel op een van de "Out"-poorten op de high-speed Internet modem te sluiten en het vrije uiteinde op de poort "WAN" van uw Internet-router.

4

Kijk op de bodem van de router. Er is een volledige 'Http' adres hier vermeld. Open de internetbrowser op uw computer en typt u het adres in de URL balk en druk op "Enter". Dit brengt omhoog van de draadloze router activeringspagina.

5

Beveiliging instellen op de router. Typ in een gewenste gebruikersnaam en wachtwoord, en selecteer vervolgens de internetverbinding die u gebruikt--kabel of DSL. De instellingen opslaan en uw draadloze internetverbinding zal beginnen te werken.

6

Dubbelklik op het pictogram in de rechterbenedenhoek van uw computer met de USB-adapter voor draadloze en selecteer de draadloze verbinding die u hebt gemaakt. Typ het wachtwoord en klik op "Verbinden" om toegang tot uw internetservice te krijgen.