How to Build een Website met PowerPoint 2010

How to Build een Website met PowerPoint 2010


Microsoft PowerPoint 2010 verwijderd de "opslaan als webpagina"-functie die beschikbaar is in Microsoft PowerPoint 2007. Er is echter een oplossing voor het opslaan van een diapresentatie in PowerPoint 2010 als een website gemaakt. De presentatie is geconverteerd naar Hypertext Markup Language. Als eenmaal gemaakt, kan deze diapresentatie in een standaard webbrowser worden bekeken. U kunt hyperlinks insluiten in de presentatie ook. Elke dia in de presentatie vertegenwoordigt één webpagina.

Instructies

1

Klik op "Start" en klik op "Alle programma's." Klik op de map "Microsoft Office" om te openen en klik op 'PowerPoint'.

2

Klik op het tabblad "Bestand" op het lint. Klik op "Nieuw" en klik op de "Lege presentatie" sjabloon. Klik op "Create" om te beginnen met een nieuwe presentatie.

3

De informatie van de website PowerPoint toevoegen aan de dia's. Elke dia zullen een nieuwe websitepagina.

4

Dia's met URL-hyperlinks koppelen Selecteer de koppeling of de vorm. Klik op het "Invoegen" tabblad en klik op "Hyperlink." Klik op "Plaats in dit Document" in het dialoogvenster "Hyperlink invoegen". Klik op de pagina om te koppelen aan en klik vervolgens op de knop "OK".

5

Klik op het tabblad "Bestand" en klik op "Opslaan". Sla de dia's als een presentatiebestand.

6

Druk op de toetsen "Alt" en "F11" op hetzelfde moment naar het tabblad 'Developer' in het lint openen. Druk op de toetsen "Ctrl" en "G" om een "Direct" processing-venster te openen.

7

Typ de volgende code:

ActivePresentation.SaveAs "< station >: \users\ < gebruikersnaam > \desktop\ < bestandsnaam > .htm", ppSaveAsHTML, msoFalse

"< Station >" vervangen door het station de presentatie op te slaan. "Gebruikers" en "< gebruikersnaam >" vervangen door uw gebruikersnaam. "< Bestandsnaam >" vervangen door de bestandsnaam van de presentatie.

8

Druk op "Enter" om het opslaan van de presentatie als een. HTML-bestand.