How to Build een race Game stoel

Wanneer je spelen racegames liefde, zitten kansen dat u zou willen maken van de ervaring realistischer. Welke betere manier om dat te doen dan om een race game stoel, compleet met een stuurwiel. Aanschaf van dit zou vrij duur, maar met een beetje geld, je kunt bouwen uw eigen. Het project is leuk en kan bijna iedereen het doen.

Instructies

1

Maken van het ontwerp van uw "cockpit." Nadat u hebt verkregen van een autostoel, plaats het op de grond en zitten in het. De basis van de structuur moet worden ten minste een inch breder dan de autostoel.

2

Monteer de autostoel zodat het op haar eigen zitten zal. Dit zal afhangen van het soort autostoel die u gebruikt. Sommigen zullen harder dan anderen zal stabiliseren. Een vierkante buis onder de voorste mounts werken goed allermeest naar de zetels.

3

Met de metingen die u hebt verkregen, tekent u een schets van wat u uw voltooide project wilt te lijken.

4

Met behulp van de schets lay-out de stukken van staal dat u zou moeten en beslissen waar u zult moeten uw bezuinigen.

5

Met behulp van uw diagram, meten en snijd het staal voor uw basis. Herinner me om toe te voegen inch voor de stukken die zal worden met tabs.

6

Sluit de uiteinden met behulp van uw lasser zodra het staal wordt gesneden.

7

Leg de stukken op uw werkruimte. Indrukken van een einde gemaakt van de twee cross lopers en de voorste crosspiece. De voorste crosspiece zal aan het eind en vierkante moet leggen. Controleer na het klemmen van de stukken, de hoek met behulp van bouwers plein. Als het vierkant is en doet niet rock, gaat u verder met de volgende stap. Als het schommelt, gebruikt u een hamer tikt de buis op zijn plaats.

8

Hiermee kunt u dat uw welder tack de gewrichten samen.

9

Herhaal de stappen met de andere crosspiece. Zorg ervoor dat het gemeten en op de juiste plek geplaatst.

10

Het bouwen van de pedaal mount. Gebruik een plus gevormde stand met randen aan de pedalen op zijn plaats houden. Zorg ervoor dat de hoek juist is en uw pedalen passen.

11

Lassen van uw stoel op zijn plaats.

12

Het bouwen van de wiel-mount. Lassen van twee stukken van vierkante buis aan de basis. Gebruik een 21-inch hoog en 23-inch breed U-vormige hoepel en deze koppelen aan de stukken op basis met behulp van bouten.

13

Tack op het wiel plaat- en einddatums lassen. Verf het de kleur van uw keuze.

Tips & waarschuwingen

  • De base hoeft niet te lang en breed stabiel te zijn. Het is mogelijk om het kleiner maken en stabiliteit te handhaven.
  • Na het meten van het staal dat u nodig hebt, krijg een beetje extra toe voor de bezuinigingen als je duim in de bezuinigingen zullen verliezen.
  • Gebruik altijd veiligheidsuitrusting wanneer lassen.
  • Zorg ervoor dat uw stoel perfect is voor het volledig lassen.