How to Build een PC vanaf nul

De meeste computergebruikers zou zelfs nooit overwegen bouwen hun eigen computer, maar het samenstellen van uw eigen PC kunnen gemakkelijk en enorm de moeite waard. Als u weet precies wat er in de behuizing van uw computer en hoe alles in elkaar past, bent u op een enorm voordeel als er iets misloopt met uw hardware, en of je een nerd of een computer newbie, uw vrienden zullen onder de indruk zijn wanneer je hen vertellen dat u uw eigen computer gebouwd.

Instructies

1

U zal moeten kopen een computer zaak en voeding, Moederbord, harde schijf, een DVD- of CD-ROM-station. Je moet ook fysiek geheugen, ook wel bekend als RAM-geheugen. Als uw moederbord van keuze niet over een onboard grafische adapter beschikt, moet u een grafische kaart. Het is aan jou om te beslissen welke specifieke merken en de specificaties die u wilt.

2

Zorg ervoor dat u een schoon, goed verlichte oppervlak om te werken aan, waar u kunt parkeren computeronderdelen zitten erop zonder hun krijgen klopte over of bezoedeld.

3

Het moederbord in de computerkast plaatsen en voeg het, de plastic pop schroeven voering met de gaatjes in het chassis. Als het moederbord stevig zit, sluit u de macht. Raadpleeg de handleiding voor het moederbord indien nodig. Bevestig de hoofdverbindingslijn uit het stopcontact om de stekker op het moederbord. Deze connector is meestal een kunststof rechthoek ongeveer 2 duim breed. Plooi de andere netsnoeren uit de weg voor het moment.

4

Veel moederborden komen met processors al aangesloten, maar hebt u een afzonderlijke processor, het nu installeren. Het installeren van een processor is een moeilijke en delicate proces, zo zorgvuldig volgen de instructies die zijn meegeleverd met uw processor en aanvullen met suggesties van het web.

5

Neem uw stokken van de RAM en deze koppelen aan het moederbord. Ze breken verticaal, met de RAM-modules die loodrecht op het moederbord.

6

Plaats uw harde schijf en de harde schijven in de rekken aan de voorkant van het geval en hen veilig met hun schroeven. Hechten de stroomkabels voor levering aan de achterkant van elk van de stations en de stations zijn aangesloten op het moederbord met behulp van de IDE- of SATA-kabels die kwam met hen.

7

Indien nodig, duw uw grafische kaart en alle andere PCI-kaarten op de achterzijde van het moederbord.

8

Close-up van uw computer en bevestig uw randapparaten, zoals de muis, het toetsenbord en de monitor.

9

Zodra alles is aangesloten, een besturingssysteem zoals Windows installeren op uw computer. Als alles correct is aangesloten, moet u uw nieuwe computer binnen de helft een uur of zo.

Tips & waarschuwingen

  • Neem de tijd selecteren de onderdelen voor uw computer, zoals het is gemakkelijk te gek en brengen een fortuin. Weet waar u de nieuwste en krachtigste webcomponenten nodig hebben en waar u kunt beknibbelen. Voordat u de computer voor de eerste keer inschakelt, terugkomen op alle verbindingen u gemaakt en controleer of dat alle kabels en connectors zitten stevig. Als uw computer niet correct opstart, zorg ervoor dat alle onderdelen die u wilt ontvangen van macht, zoals de aandrijving, zijn aangesloten en zoemende.
  • Luisteren naar de waarschuwingen van de statische elektriciteit op uw componenten pakketten. Gebruik van een statisch-guard polsband of ter aanzuivering van uw persoonlijke statische elektriciteit voor de behandeling van gevoelige delen zoals RAM-geheugen en processors. Zorg ervoor dat wanneer je bezig bent een open computerkast, de computer losgekoppeld van de muur of macht levering is.