How to Build een PC Game-Bot

How to Build een PC Game-Bot


In de meeste video games, tekens kunnen worden onderverdeeld in twee basiscategorieën: het speler-gecontroleerde karakter en de tekens die zijn gecontroleerd door artificiële intelligentie scripts. Echter doet, er een derde categorie die de kenmerken van de andere twee past. Deze categorie is de bot, een kunstmatige intelligentie-script dat voldoet aan functies normaal uitgevoerd door een speler. Meestal gemaakt door gebruikers in een spel mod, dienen bots vele doeleinden. Sommige kunnen worden gebruikt als praktijk tegenstanders in multiplayer spellen, terwijl anderen meer vervelend gameplay functies die de speler niet wil deelnemen uit te voeren. Ongeacht, moet het maken van elk bot dezelfde fundamentele methode.

Instructies

1

Schrijf een lijst van het gedrag en de kenmerken die u wil je bot om tentoon te stellen. Overweeg wat wapens u wenst de bot gunst, alsmede welke macht-ups zal het gaan, als het bot voor gebruik in een concurrerende spel is. Als het bot voor coöperatieve spelen, een lijst van de taken die u wil het bot van de speler namens te verrichten.

2

Open de editor voor het spel waarin u van plan bent te gebruiken van uw bot. Plaats met de entiteit invoeging hulpmiddelen uit de bijzondere editor onzichtbaar en begaanbaar entiteiten in de kaart in de route plekken. Ruimte die ze gelijkmatig in elke denkbare plaats een teken zou lopen. Elke entiteit moeten dezelfde tag, bijvoorbeeld "waypoint". Deze entiteiten worden gebruikt voor het begeleiden van je bot in de kaart.

3

Open het bestand bin voor het spel en nagaan wat voor soort script codebestand voor kunstmatig intelligente tekens wordt gebruikt. Enkele games, zoals Unreal Tournament 3, ondersteuning voor het gebruik van bots regelrechte, en omvatten een map voor hen. Maak een nieuw bestand van dat type en open het in uw code compiler. Programma het gedrag en de prioriteiten van het bot in "if-else" lussen of het equivalent daarvan die de specifieke scripttaal ondersteunt---hiervoor betekenis als een voorwaarde waar is; anders, dat doen. In een multiplayer first-person shooter, de eerste prioriteit van de bot moet winnen het spel, d.w.z. scannen van andere spelers en aanvallen die ze vinden. Het script moet anders, de bot beoordelen hun eigen gezondheid en munitie en maak een pad voor dergelijke leveringen als ze worden gevonden ontbreekt. Programma in vastloper vermogen door de script-scan, binnen een bepaalde straal, voor de "waypoint" entiteiten die u in de kaart zijn geplaatst en verhuizen naar degene die het dichtst bij haar doel zal nemen.