How to Build een Outlook-lijst met contactpersonen uit een werkblad

How to Build een Outlook-lijst met contactpersonen uit een werkblad


Microsoft Outlook kunt u voor het beheer van e-mails, contactpersonen, afspraken, notities en taken voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. Als u Outlook voor zowel de zakelijke als de persoonlijke gebruikt, is lijsten met contactpersonen maken een geweldige manier om de twee te scheiden. Als de contactpersoon gegevens elders, zoals in Excel opgeslagen gewoon importeren de gegevens eerst, en vervolgens Maak zoals vele distributielijsten als dit nodig is, ervoor te zorgen om de naam van elke lijst met dienovereenkomstig wordt omschreven, zodat beter uw vrienden, familie, collega's of klanten beheren.

Instructies

1

Open het Excel-werkblad met de contact gegevens. Maken van kolomkoppen voor elke kolom met gegevens, zoals "Achternaam," "Voornaam" en "E-mail," als u nog geen kolomkoppen. Dit zal ervoor zorgen dat Outlook de velden voor een succesvolle import kunt toewijzen.

2

Het werkblad opslaan als een "CSV (komma gescheiden)" bestand. Klik "File," "Opslaan als" en dan klik op de pijl van de vervolgkeuzelijst onder "Opslaan als type" en ga naar "CSV."

3

Open Outlook 2007 en klik op "Contacten". Selecteer "File," "Import en Export," "Next", "komma gescheiden waarden (Windows)," dan "Next."

4

Blader naar het CSV-bestand en klik op "Next." Zorgen dat de 'Contacts' is geselecteerd als de doelmap en klik op "Next." Selecteer "Aangepaste velden toewijzen", hebt u ongebruikelijke kolomkoppen die u wilt toewijzen aan de "Contacten". Anders klik op "Finish". De nieuwe contactpersonen wordt weergegeven in de contactpersonenmap.

5

Klik op de drop-down pijl naast "Nieuw" en selecteer "Distributielijst," terwijl nog steeds in de weergave "Contactpersonen".

6

Klik op "Selecteer leden." Selecteer de leden te worden toegevoegd in het venster dat verschijnt. Klik op de knop "Leden" langs de bodem naar de gemarkeerde leden toevoegen. Klik op "OK" wanneer u klaar bent. Geef een naam op voor uw lijst met contactpersonen en sla het op.

7

Open een nieuw e-mail en klik op de knop "Aan". Hier kunt u de nieuwe lijst met contactpersonen.